Навчально-науково-виробнича лабораторія технологій виробництва продукції птахівництва

 

Завідувач навчально-науково-виробничої лабораторії технологій виробництва продукції птахівництва
 
 
 
ПЕРЕЛІК послуг, що надаються ННВЛ технологій виробництва продукції птахівництва кафедри технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві
Наукові послуги
·                    Органолептична оцінка якості м‘яса с.-г. птиці різних видів
·                    Оцінка якості курячих яєць
·                    Оцінка якості перепелині яєць
·                    Рекомендації щодо застосування кормових добавок в годівлі с.-г.птиці
·                    Рекомендації щодо інкубації яєць с.-г.птиці
·                    Рекомендації щодо вирощування молодняку с.-г. птиці
·                    Рекомендації щодо утримання дорослого поголів‘я с.-г. птиці
·                    Рекомендації щодо впровадження ресурсозберігаючих прийомів у технологічний процес виробництва продукції птахівництва
Екскурсія по ННВ
·                    Фотосесія з птахами лабораторії
·                    Інкубація яєць птиці різних видів (ціна залежить від обсягу інкубації)
·                    Дегустація продукції тваринництва, отриманої в умовах ННВЛ

       У травні 2024 року відкрито навчально-науковоу лабораторію технології виробництва продукції птахівництва та факультеті тваринництва та водних біоресурсів НУБіП України.

 

 

   

У лабораторії, що є однією з унікальних структурних одиниць факультету, передбачається підготовка бакалаврів, магістрів та докторів філософії за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», надання консультативних послуг та науково-практичних рекомендацій з птахівництва, проведення наукових досліджень.
Сучасний, практично орієнтований підрозділ розмістився на двох поверхах і включає в себе кілька цехів – виробництва яєць, інкубації яєць, вирощування курчат бройлерів і методичний кабінет для роботи аспірантів та науковців.
Лабораторія дає можливість студентам опановувати практичні компетенції в умовах, максимально наближених до виробничих, а науковцям – проводити відповідні дослідження. 
У цеху виробництва яєць утримуються кроси курей «Ломанн браун», «Ломанн сенді», «Ломанн ЛСЛ-класік», а також перепели (порід англійська біла, англійська чорна, маньчжурська, фараон техаська).
 

 ,

   

У цеху інкубації яєць наявні інкубатори, технологічне обладнання для утримання молодняку. Тут можна проводити оцінювання якості інкубаційних яєць, біологічного контролю в інкубації, та оцінювання молодняку с.-г. птиці.

          Також є цех вирощування птиці на м'ясо та кімната для роботи аспірантів.

 

 

 

Лабораторія має стендове забезпечення, що допомагає в проведенні лабораторних занять та доповнює теоретичний зміст, а також відповідне мультимедійне й комп’ютерне обладнання.
 

 

   

 

Ласкаво просимо до місця, де птахівництво стає мистецтвом!
Наша лабораторія – це не просто освітній простір, а справжня інноваційна платформа, де студенти, науковці та фахівці відточують майстерність у сфері птахівництва.
Що робить нашу лабораторію особливою?
·                    Жива практика – тут можна не лише спостерігати, а й власноруч працювати з сучасним обладнанням та птахами.
·                    Від яйця до дорослої птиці – досліджуйте всі етапи розвитку, від інкубації до отримання якісної продукції.
·                  Науковий простір для відкриттів – методичний кабінет створений для генерації нових ідей та інноваційних рішень у птахівництві.
·                    Синергія науки і виробництва – тут теорія одразу втілюється у реальність!
Хочете побачити, як народжується майбутнє птахівництва? Завітайте до нас і станьте частиною інноваційних змін!

 

 

Відео

Відкриття лабораторії птахівництва

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook