Випуск студентів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК

December 22, 2024

 20 грудня 2024 року факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК Національного університету біоресурсів і природокористування України відзначив урочистий випуск студентів денної та заочної форми навчання. Цьогоріч факультет випускає 213 магістрів, з них 29 отримують дипломи з відзнакою.

На святковій церемонії декан факультету, доктор технічних наук, професор Лариса Баль-Прилипко, привітала випускників із завершенням важливого етапу їхнього життя та наголосила на їхній ролі у розвитку агропромислового комплексу України. У своєму виступі вона підкреслила, що знання та навички, здобуті в університеті, стануть надійною основою для подальшого професійного зростання: «Шановні випускники, викладачі, гості та батьки! Вітаю вас із цим визначним днем! Сьогодні ми проводжаємо у велике життя ще одне покоління наших студентів. Ви, випускники, — наша гордість, наше майбутнє. Ваші знання, отримані в стінах нашого університету, та наполегливість — це ключ до успіху. Бажаю вам професійного зростання, реалізації всіх задумів і досягнення найвищих вершин!».

 До слів привітання приєднався ректор Національного університету біоресурсів і природокористування України, доктор економічних наук, професор Вадим Ткачук: «Шановні випускники, ми впевнені, що ви станете справжніми професіоналами у своїй галузі та будете активно розвивати харчову промисловість України. Вітаю вас і бажаю невичерпного натхнення, великих звершень та добробуту!»

Церемонія вручення дипломів пройшла у теплій та святковій атмосфері. Кожен випускник отримав свій диплом з рук декана та викладачів кафедри під гучні оплески присутніх. Особливий момент заходу — вручення дипломів з відзнакою найкращим студентам, які показали визначні успіхи у навчанні та науковій діяльності. Урочистість супроводжувалася виступами випускників, які подякували викладачам за підтримку та натхнення, а також поділилися своїми планами на майбутнє.

 

Випускники факультету вже отримали запрошення на роботу від провідних підприємств харчової промисловості, що свідчить про високий рівень їхньої конкурентоспроможності на ринку праці. Значна частина випускників планує продовжити навчання у аспірантурі, аби зробити свій внесок у наукові дослідження галузі.

Урочистий захід завершився теплими словами привітань від викладачів, а саме завідувача кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК, кандидата технічних наук, доцента Володимира Василіва, кандидата технічних наук, доцента кафедри стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції Юлії Сливи, завідувача кафедри громадського здоров'я та нутриціології, кандидата медичних наук, професора Олега Швеця, кандидата технічних наук, доцента кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів Людмили Тищенко, які побажали випускникам успішної реалізації професійного потенціалу, нових звершень та натхнення у майбутніх проєктах. Слово для виступу надалось і випускникам, Олексію Ситнику, Ірині Шабатин, Вікторії Пилипенко, які виявили бажання поділитися своїми враженнями та подякувати викладачам.

 

На кінець зазначила декан факультету Лариса Баль-Прилипко «Ми впевнені, що ви станете справжніми професіоналами, які прославлять наш університет своїми досягненнями. Нехай кожен з вас знайде своє покликання та досягне найвищих вершин у своїй справі».

Вітаємо наших випускників із досягненням важливого рубежу та бажаємо подальших успіхів у професійному та особистому житті!

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook