Робочі програми навчальних дисциплін та силабуси за 2023-2024 н.р.
|
Навчальні дисципліни |
Спеціальність та освітня програма, для якої читається дисципліна |
Силабус |
Електронний навчальний курс |
Робоча програма з дисципліни |
|
Технологічне обладнання галузі (частина 1) |
181 «Харчові технології» ОП «Харчові технології» ОС “Бакалавр” |
|
||
|
Технологічне обладнання галузі (частина 2) |
||||
|
Технологічне обладнання галузі (стн) (частина 1) |
181 «Харчові технології» ОП «Харчові технології» ОС “Бакалавр” Скорочений термін навчання |
стн |
стн |
стн |
|
Технологічне обладнання галузі (стн) (частина 2) |
стн |
стн |
стн |
|
| Процеси і апарати біотехнологічних виробництв |
162 «Біотехнології та біоінженерія» ОП «Біотехнології та біоінженерія» ОС "Бакалавр" |
|||
| Проектування підприємств рибопереробної галузі |
181 «Харчові технології» ОП «Харчові технології» ОС “Бакалавр” |
|||
| Проектування підприємств м’ясопереробної галузі» |
181 «Харчові технології» ОП «Харчові технології» ОС “Бакалавр” |
|||
| Проектування підприємств з основами САПР |
181 «Харчові технології» ОП «Харчові технології» ОС “Бакалавр” Скорочений термін навчання |
ст |
ст |
ст |
| Прикладна механіка |
181 «Харчові технології» ОП «Харчові технології» ОС “Бакалавр” |
|||
| Прикладна механіка |
181 «Харчові технології» 181 «Харчові технології» ОС “Бакалавр” Скорочений термін навчання |
|||
| Фізико-хімічні та технічні основи холодильних процесів у рибопереробній галузі |
181 «Харчові технології» ОП «Харчові технології» ОС “Бакалавр” |
|||
| Фізико-хімічні та технічні основи холодильних процесів у м’ясопереробній галузі |
181 «Харчові технології» ОП «Харчові технології» ОС “Бакалавр” |
|||
| Основи промислового будівництва у закладах ресторанного господарства |
181 «Харчові технології» ОП «Харчові технології» ОС “Бакалавр” |
|||
| Основи проектування |
162 «Біотехнології та біоінженерія» ОП «Біотехнології та біоінженерія» ОС "Бакалавр" |
|||
| Оптимізація виробничих процесів |
181 «Харчові технології» ОП «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса» ОС Магістр" |
|||
| Оптимізація виробничих процесів |
181 «Харчові технології» ОП «Технології зберігання та переробки водних біоресурсів» ОС Магістр" |
|
|
|
| Основи промислового будівництва у м'ясопереробній галузі |
181 «Харчові технології» ОС “Бакалавр” |
|||
| Основи промислового будівництва у рибопереробній галузі |
181 «Харчові технології» ОС “Бакалавр” |
|||
| Основи промислового будівництва |
181 «Харчові технології» ОС “Бакалавр” Скорочений термін навчання |
|||
| Надійність обладнання галузі |
181 «Харчові технології» ОС “Бакалавр” |
|||
| Надійність обладнання галузі |
181 «Харчові технології» ОС “Бакалавр” Скорочений термін навчання |
|||
| Машини і обладнання для переробки сільськогосподарської продукції |
208 «Агроінженерія» ОС “Бакалавр” |
|||
| Інформатика та інформаційні технології (ГЗ) |
229 «Громадське здоров’я» ОС “Бакалавр” |
|||
| Інформаційні технології в сфері громадського здоров’я |
229 «Громадське здоров’я» ОС “Бакалавр” |
|||
| Інформатика та інформаційні технології |
181 «Харчові технології» ОС "Бакалавр" |
|||
| Інформаційні технології в інженерних розрахунках галузі |
181 «Харчові технології» ОС "Бакалавр" |
|||
| Інформаційні технології в інженерних розрахунках галузі |
181 «Харчові технології» ОС “Бакалавр” Скорочений термін навчання |
|||
| Інформаційні технології та математичне моделювання систем управління якістю |
152 «Метрологія та інформаційно – вимірювальна техніка» ОС “Магістр” |
|||
| Експлуатація технологічного обладнання |
181 «Харчові технології» ОП «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса» ОС “Магістр” |
|||
| Експлуатація технологічного обладнання |
181 «Харчові технології» ОП «Технології зберігання та переробки водних біоресурсів» ОС “Магістр” |
|||
| Процеси і апарати харчових виробництв |
015 «Професійна освіта» ОС “Бакалавр” |
|||
| Процеси і апарати харчових виробництв |
181 «Харчові технології» ОС "Бакалавр" |
|||
| Процеси і апарати харчових виробництв |
181 «Харчові технології» ОС “Бакалавр” Скорочений термін навчання |