ОС Бакалавр (2024-2025 н.р.)
|
Навчальні дисципліни |
Спеціальність та освітня програма, для якої читається дисципліна |
Силабус |
Електронний навчальний курс |
Робоча програма навчальної дисципліни |
| Процеси і апарати харчових виробництв |
015.37 «Професійна освіта» ОП«Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)» |
|||
| Основи проектування БТ |
162 «Біотехнології та біоінженерія» ОП «Біотехнології та біоінженерія» |
|||
| Процеси і апарати (БВ) |
162 «Біотехнології та біоінженерія» ОП «Біотехнології та біоінженерія» |
|||
| Інформатика та інформаційні технології |
181 «Харчові технології» ОП «Харчові технології» |
|||
Інформаційні технології в інженерних розрахунках галузі |
181 «Харчові технології» ОП «Харчові технології» |
|||
| Інформаційні технології в інженерних розрахунках галузі (ст) |
181 «Харчові технології» ОП «Харчові технології» |
СТ |
СТ |
СТ |
| Надійність обладнання галузі харчових виробництв (ст) |
181 «Харчові технології» ОП «Харчові технології» |
СТ |
СТ |
СТ |
| Надійність обладнання галузі харчових виробництв |
181 «Харчові технології» ОП «Харчові технології» |
|
||
| Основи промислового будівництва у м'ясопереробній галузі |
181 «Харчові технології» ОП «Харчові технології» |
|||
| Основи промислового будівництва у рибо-переробній галузі |
181 «Харчові технологі» ОП «Харчові технології» |
|||
| Основи промислового будівництва у м'ясопереробній галузі (СТ) |
181 «Харчові технології» ОП «Харчові технології» |
СТ |
СТ |
СТ |
| Прикладна механіка |
181 «Харчові технології» ОП «Харчові технології» |
|||
| Прикладна механіка (СТ) |
181 «Харчові технології» ОП «Харчові технології» |
СТ |
СТ |
СТ |
| Проектування підприємств м'ясопереробної галузі |
181 «Харчові технології» ОП «Харчові технології» |
|||
| Проектування підприємств м'ясопереробної галузі (СТ) |
181 «Харчові технології» ОП «Харчові технології» |
СТ |
СТ |
СТ |
| Проектування підприємств рибопереробної галузі |
181 «Харчові технології» ОП «Харчові технології» |
|||
| Процеси і апарати харчових виробництв |
181 «Харчові технології» ОП «Харчові технології» |
|||
| Процеси і апарати харчових виробництв (СТ) |
181 «Харчові технології» ОП «Харчові технології» |
СТ |
СТ |
СТ |
|
Технологічне обладнання галузі (частина 1) (частина 2) |
181 «Харчові технології» ОП «Харчові технології» |
|
|
|
|
Технологічне обладнання галузі (СТ) (частина 1) (частина 2) |
181 «Харчові технології» ОП «Харчові технології» |
СТ |
СТ |
СТ |
| Фізико-хімічні та технічні основи холодильних процесів у харчових виробництвах |
181 «Харчові технології» ОП «Харчові технології» |
|||
| Фізико-хімічні та технічні основи холодильних процесів у м’ясопереробній галузі |
181 «Харчові технології» ОП «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса» |
|||
| Фізико-хімічні та технічні основи холодильних процесів у рибопереробній галузі |
181 «Харчові технології» ОП «Технології зберігання та переробки водних біоресурсів» |
|||
| Машини і обладнання для переробки сільськогосподарської продукції |
208 «Агроінженерія» ОП «Агроінженерія» |
|||
| Інформатика та інформаційні технології (ГЗ) |
229 «Громадське здоров’я» ОП «Нутриціологія здорового харчування» |
|||
| Інформаційні технології в сфері громадського здоров'я (ГЗ) |
229 «Громадське здоров’я» ОП «Нутриціологія здорового харчування» |
|||
| Технологічне обладнання харчової галузі (ПО) |
015.37 «Професійна освіта» |
|
|
|