ОС Бакалавр (2025-2026 н.р.)
| Навчальні дисципліни | Спеціальність та освітня програма, для якої читається дисципліна |  Електронний навчальний | Робоча програма  | 
| Процеси і апарати харчових виробництв | 181 «Харчові технології» ОП «Харчові технології» |  |  | 
| Процеси і апарати харчових виробництв (стн) | 181 «Харчові технології» ОП «Харчові технології» |  |  | 
| Надійність обладнання галузі харчових виробництв | 181 «Харчові технології» ОП «Харчові технології» |  |  | 
| Надійність обладнання галузі харчових виробництв (стн) | 181 «Харчові технології» ОП «Харчові технології» | СТН | СТН | 
| Прикладна механіка | 181 «Харчові технології» ОП «Харчові технології» |  |  | 
| Інформаційні технології в інженерних розрахунках галузі | 181 «Харчові технології» ОП «Харчові технології» |  |  | 
| Технологічне обладнання галузі | 181 «Харчові технології» ОП «Харчові технології» | ||
| Фізико-хімічні та технічні основи холодильних процесів у м’ясопереробній галузі | 181 «Харчові технології» ОП «Харчові технології» |  |  | 
| Фізико-хімічні та технічні основи холодильних процесів у рибопереробній галузі | 181 «Харчові технології» ОП «Харчові технології» |  |  | 
| Основи промислового будівництва у м'ясопереробній галузі | 181 «Харчові технології» ОП «Харчові технології» |  |  | 
| Основи промислового будівництва у рибо-переробній галузі | 181 «Харчові технології» ОП «Харчові технології» |  |  | 
| Проектування підприємств м'ясопереробної галузі | 181 «Харчові технології» ОП «Харчові технології» |  |  | 
| Проектування підприємств рибопереробної галузі | 181 «Харчові технології» ОП «Харчові технології» |  |  | 
| Інформатика та інформаційні технології | G13 «Харчові технології» ОП «Харчові технології» |  |  | 
| Інформатика та інформаційні технології (стн) | G13 «Харчові технології» ОП «Харчові технології» | (стн) | (стн) | 
| Інформатика та інформаційні технології (ГЗ) | І9 «Громадське здоров’я» ОП «Нутріціологія здорового харчування» |  |  | 
| Інформаційні технології в сфері громадського здоров'я (ГЗ) | 229 «Громадське здоров’я» ОП «Нутріціологія здорового харчування» |  |  | 
| Основи проектування | 162 «Біотехнології та біоінженерія» ОП «Біотехнології та біоінженерія» |  |  | 
| Процеси і апарати біотехнічних виробництв | 162 «Біотехнології та біоінженерія» ОП «Біотехнології та біоінженерія» |  |  | 
| Машини і обладнання для переробки сільськогосподарської продукції | 208««Агроінженерія» «Агроінженерія» |  |  | 
| Процеси і апарати харчових виробництв | 015.37 «Професійна освіта» ОП «Професійна освіта. (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології» |  |  | 
| Технологічне обладнання харчової галузі | 015.37 «Професійна освіта» ОП «Професійна освіта. (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології» |  |  | 
 
				
