Представники гуртка «Ветеринарна вірусологія» факультету ветеринарної медицини прийняли активну участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції здобувачів вищої освіти «Дні студентської науки у ветеринарній медицині»

April 30, 2024

   Представники гуртка «Ветеринарна вірусологія» факультету ветеринарної медицини прийняли активну участь у Всеукраїнській науково-практичній  конференції  здобувачів  вищої  освіти «Дні студентської науки у ветеринарній медицині» на якій було заслухано 128 доповідей з 8 закладів вищої освіти підпорядкованих МОН України. НУБіП України представляла студентка 4 курсу 5 групи факультету ветеринарної медицини Софія Ничипорук з доповіддю на пленарному засіданні «Проблеми діагностики інфекційного перитоніту котів» (науковий керівник – Радзиховський М. Л., д-р. вет. наук, проф.)

   Під час конференції здобувачі освіти мали змогу поділитися цікавими науковими надбаннями, які презентували під час власних виступів. Змістовні та цікаві доповіді були викладені за результатами проведених власних досліджень з актуальних питань ветеринарної медицини.
   Такі заходи потрібні не лише для висвітлення своїх досягнень, а й для обміну досвідом та запозичення цікавих ідей, їх удосконалення та реалізації, що надихає студентів до наукової праці.

Керівник гуртка М. Радзиховський

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook