Результати проведення відкритої лекції доцента кафедри економічної теорії Інни Гущі

March 15, 2024

 

   У відповідності до виконання наказу ректора від 08.06.2023 р. № 5811 «Про підвищення якості навчання в НУБіП України» та згідно затвердженого Графіку проведення відкритих лекцій проведення відкритих лекцій у весняному семестрі 2023-2024 навчального року 14 березня 2024 року доцентом кафедри економічної теорії Інною Гущею була проведена відкрита лекція для здобувачів першого курсу першого (бакалаврсього) рівня вищої освіти освітньої програми 073 Менеджмент (Менеджмент, Менеджмент міжнародного бізнесу) з дисципліни «Економікс:макроекономіка».
   Тема відкритої лекції «Національний ринок». Основні питання, які розглядалися на лекції були наступні: структура національного ринку; закономірності функціонування національної економіки як макроекономічної системи; механізми досягнення рівноваги на загальнонаціональному товарному ринку, ринку праці, ринку грошей, формування загальної рівноваги в національній економіці та причини й фактори, які порушують цю рівновагу, теоретичні принципи побудови моделей макроекономічної рівноваги в короткостроковому та довгостроковому періодах на товарному та грошовому ринках.

   Відкриту лекцію відвідали завідувач кафедри економічної теорії, професор Микола Талавиря, доценти кафедри Наталя БолгароваОксана Пащенко, відповідальна від факультету аграрного менеджменту щодо контролю за якістю освіти, к.е.н., доцент кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності Альона Тюріна, заступник декана факультету аграрного менеджменту доцент Лариса Карпенко.

   Під час обговорення відкритої лекції на кафедрі усі присутні на даному заході відзначили, що заняття проведено на високому науково-методичному рівні згідно навчального плану, з дотриманням логічного зв’язку із попереднім навчальним матеріалом та змістом споріднених дисциплін. Відмітили також високий науковий рівень володіння лектора матеріалом дисципліни, уміння зацікавити та активізувати роботу студентів.

Колектив кафедри економічної теорії

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook