РОЗВИВАЄМО НОВІ ПРАКТИЧНІ НАВИЧКИ ДЛЯ УДОСКОНАЛЕННЯ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ

20 February 2024, 19:00

Компанія TG Consulting, як офіційний партнер SAP в Україні, розпочала пілотний проект з провідними навчальними закладами України, який передбачає підвищення кваліфікації викладачів з логістичного та фінансового контуру SAP Business One.

Викладачі економічного факультету НУБіП України (професор Негода Ю.В., доценти Воляк Л.Р., Куць Т.В., Музиченко Т.О.) долучилися до роботи даного курсу для удосконалення практичних навичок володіння базовими програмними компетенціями, які можуть бути використанні в подальшій викладацькій діяльності.

20 лютого відбулася перша організаційна зустріч, де керівник TG Consulting Сошніков І.В. презентував інформацію про напрямки діяльності компанії та її продукти, кейси та рішення; модератор освітніх проектів SAP TG Consulting, д.е.н., професор Осмятченко В.О. ознайомив учасників з особливостями роботи навчальної платформи TG Academy, а також методичним забезпеченням курсу з логістичного та фінансового контуру SAP Business One.

Викладачі мали можливість обговорити основні завдання та напрями роботи в межах курсу підвищення кваліфікації, адже його планом передбачено ряд важливих активностей – як з опрацювання теоретичного матеріалу, так і аналіз практичних кейсів на основі роботи з базою SAP Business One.

 

 

Нагорний В.В.,

заступник декана економічного факультету 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook