УЧАСТЬ І ПЕРЕМОГА У КОНКУРСАХ СТУДЕНТСЬКИХ НАУКОВИХ РОБІТ

29 березня 2016, 11:14
Харків

23-24 березня на базі Національного технічного університету сільського господарства ім. П.Василенка відбувся конкурс студентських наукових робіт з напрямку підготовки „Машини та засоби механізації сільськогосподарського виробництва”. Наш вуз представляв магістр першого року навчання МУШТИН Денис. У нелегкій боротьбі за призові місця Денис отримав диплом третього ступеня. Побажаємо йому не зупинятись на досягнутому та розвивати свій науковий потенціал і отримувати нові та цікаві результати.

24 березня в Харківському національному автомобільно-дорожному університеті відбувся другий тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузі „Транспорт”. Від НУБіП України були делеговані слухачі магістратури: ГРУШКО Олександр, БАЙТАЛОХА Андрій та СТЕХНО Олексій. Хлопці достойно впорались із своєю задачею. Серед 28 учасників з усієї України СТЕХНО Олексій отримав диплом третього ступеня. ГРУШКО Олександр та БАЙТАЛОХА Андрій отримали почесні грамоти за інноваційні рішення та за оригінальні ідеї. Бажаємо хлопцям успіхів та самореалізації.

 

Участь у конкурсах залишила різні враження у наших студентів. Дякуємо нашим хлопцям за прекрасні виступи, які стали результатом їх старанної підготовки, щоденної наполегливої праці та бажання перемоги!


Кращі з кращих

Заступник декана з наукової роботи 

Ромасевич Ю.О.

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook