Відбулась відкрита лекція з дисципліни ''Комп'ютерні технології проєктування садово-паркових об'єктів''

February 8, 2024
Київ

  У перший тиждень другого семестру 2023-2024 навчального року відбулась відкрита лекція доцента кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну Вікторії Міндер із дисципліни ''Комп'ютерні технології проєктування садово-паркових об'єктів'' для студентів ОС Магістр першого року навчання спеціальності 206-Садово-паркове господарство. Лекційне заняття на тему «Основні можливості програми SketchUp» проходило в офлайн-форматі, що забезпечило безпосередній контакт з аудиторією.

  Теоретичний матеріал викладено в чотирьох питаннях, перше з яких було присвячено видам комп’ютерної графіки, що застосовуються для ландшафтного проектування. Три інші питання безпосередньо розкрили сфери застосування, огляд інтерфейсу та інструментів програми SketchUp, а також її основні принципи моделювання.

  Лектором також було наголошено, що це перша вступна лекція із циклу лекцій про програмне забезпечення SketchUp у розрізі його використання для ландшафтних проектів, а саме від створення малих архітектурних форм, побудови будівель та споруд до відтворення у віртуальному просторі 3D-моделі ландшафтного об’єкту. Отримані теоретичні знання будуть безпосередньо закріплені на лабораторних заняттях під час виконання спеціально розроблених лабораторних робіт.

  У цілому, студенти, шляхом анонімного анкетування, та присутні науково-педагогічні працівники ННІ лісового і садово-паркового господарства високо оцінили рівень проведення лекційного заняття доцентом кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну Вікторією Міндер.

Ірина Сидоренко,
гарант ОП 206-Садово-паркове господарство ОС Магістр

Олена Колесніченко,
завідувачка кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook