Попередній захист кваліфікаційних магістерських робіт здобувачами 2 року навчання та атестація здобувачів 1 року навчання ОС Магістр

November 9, 2023
факультет землевпорядкування

      09 листопада 2023 року, відповідно до розпорядження декана факультету землевпорядкування НУБіП України для студентів магістратури 1-го та 2-го року навчання за магістерською програмою «Землеустрій та кадастр» денною та заочної форм навчання, з метою представлення результатів досліджень в рамках підготовки магістерської кваліфікаційної роботи, на кафедрі землевпорядного проектування була проведена атестація студентів магістратури 1 року навчання та попередній захист магістерських кваліфікаційних робіт студентів магістратури 2 року навчання закріплених за кафедрою в очно-дистанційному форматі.


      Здобувачі 2-го року навчання ОС Магістр звітували про повне виконання індивідуального навчального плану магістра, підготовлену до захисту магістерську кваліфікаційну роботу; наявність публікацій, доповідей на наукових конференціях.
Здобувачі 1-го року навчання ОС Магістр представили тему, мету та завдання дослідження, об’єкт, предмет і методи дослідження, свої здобутки за звітний період та стан публікаційної активності.


      НПП і завідувач кафедри землевпорядного проектування одноголосно прийняли рішення атестувати студентів магістратури 1-го року навчання та рекомендувати до публічного захисту кваліфікаційних магістерських робіт студентів магістратури 2-го року навчання.
У цілому теми кваліфікаційних магістерських робіт студентів кафедри землевпорядного проектування дуже актуальні та цікаві.


Бажаємо плідної наукової роботи та успішного захисту!!!


Доцент кафедри

Ірина Колганова

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook