День Відкритих дверей в НУБіП України: активна участь кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі

November 9, 2023

     У цей осінній день, 9 листопада 2023 року, Національний університет біоресурсів і природокористування України радісно відкрив свої двері для потенційних абітурієнтів та їх батьків. День Відкритих дверей – це гарна нагода для всіх охочих дізнатися більше про університет, спеціальності, програми, і можливості, які він пропонує для майбутніх абітурієнтів.

 

     Учасники дня Відкритих дверей мали змогу поспілкуватися з адміністрацією факультету аграрного менеджменту, а саме: з деканом факультету Анатолієм Остапчуком, заступниками декана – Ларисою Карпенко та Людмилою Чорненькою. Ця зустріч дозволила учням отримати відповідь на ряд актуальних запитань щодо навчання на факультеті аграрного менеджменту: вступ, спеціальності, освітні програми, стипендії, подвійні дипломи, паралельне навчання за кордоном та інші важливі аспекти студентського життя.

 

     Випускники та їх батьки також мали можливість ближче познайомитися із кафедрою маркетингу та міжнародної торгівлі: взяти участь у бесідах із завідувачем кафедри, професором Валерієм Бондаренком, з викладачами кафедри та студентами, які поділилися своїми історіями успіху та враженнями від навчання на спеціальності 075 Маркетинг.

 

     Під час заходу «День Відкритих дверей» відбулася розширена презентація завідувача кафедри, професора Валерія Бондаренка про можливості спеціальності 075 Маркетинг, про дисципліни, які викладаються за цією спеціальністю, про наукову та дослідницьку роботу, яка ведеться на кафедрі. Гості мали можливість докладно ознайомитися із кожною освітньою програмою, дізнатися про особливості спеціальності 075 Маркетинг та переваги навчання на кафедрі маркетингу та міжнародної торгівлі в НУБіП України.

 

     Студенти-маркетологи розповідали про власні дослідження та проєкти, поділитись своєю пристрастю до маркетингу та дали відповідь на запитання: «чому вони обрали саме МАРКЕТИНГ». Потенційні абітурієнти побачили – як «теорія перетворюється на практику», спостерігаючи за роботою викладацького колективу, кафедральної лабораторії та студентського об'єднання.

     «День Відкритих дверей» був багатогранним та надихаючим заходом, який надав можливість всім відвідувачам краще зрозуміти свої освітні перспективи та знайти відповіді на всі свої запитання.

 

Кафедра маркетингу та міжнародної торгівлі запрошує всіх, хто мріє про високоякісну освіту, перспективну спеціальність та престижну професію, долучитися до нашої спільноти та розпочати свій шлях до успішної кар'єри!
До зустрічі на наших заходах та в аудиторіях університету!

 

 

Алла Рябчик

доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі,
Анна Заславна

студентка 2 курсу спеціальності «Маркетинг» 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook