Майбутні абітурієнти відвідали юридичний факультет

October 3, 2023

03 жовтня 2023 року юридичний факультет Національного університету біоресурсів і природокористування України гостинно відкрив двері перед майбутніми абітурієнтами - школярами Києва.

 

    Декан ЯРА Олена радісно зустріла учнів старших класів Голосіївського ліцею №241 та провела екскурсію по факультету з представленням лабораторії та зали судових засідань, в яких навчаються студенти юридичного факультету.

Також декан зупинилася на особливостях формування навчальних планів, спеціальності і освітніх програмах, які є унікальними в Україні, відповідають реаліям сьогодення, наявності додаткових курсів та гуртків, виїзних практичних занять, що забезпечують формування майбутнього спеціаліста.

       Учнів, зокрема, цікавили особливості цьогорічних умов прийому до ВНЗ, перспективи працевлаштування після закінчення Університету, а також питання міжнародної співпраці вишу. Майбутні абітурієнти отримали інформацію про історію та досягнення навчального закладу, його структуру, особливості підготовки до вступу, умови навчання, побут та дозвілля студентів.

Бажаємо учням гарної здачі НМТ та МИРНОГО НЕБА! 

І запрошуємо на навчання до юридичного факультету НУБіП України!

 

 

 

 

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook