Перший продуктивний тиждень навчання для першокурсників на факультеті харчових технологій та управління якості продукції АПК

August 20, 2023

     Минув вже перший в житті тиждень, як першокурсники факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК перетнули поріг Національного університету біоресурсів і природокористування України. Вони мають можливість відвідувати заняття очно, що дозволяє відчути справжнє студентське життя, не зважаючи на те, що в ньому присутні і тимчасові перебування у бомбосховищах. За цей невеликий час першокурсники встигли прийняти присягу студента, познайомитися з викладачами, кураторами, корпусами, аудиторіями, гуртожитком де провели захід щодо правил проживання та реагування на сигнал повітряної тривоги, знайти друзів. Також вже студенти відвідали «Школу першокурсника – 2023» де познайомилися з керівництвом університету. 

     Студенти першого курсу факультету вже потрохи поринули в теплу атмосферу, що панує на нашому факультеті та в університеті. Окрім запам’ятовування місцезнаходження корпусів та аудиторій в них, також знаходять час для цікавого дозвілля, так наразі першокурсники активно готуються до спортивних змагань та звичайно ж творчих конкурсів. 
     Підводячи підсумки першого тижня навчання, студенти першого курсу факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК згадують приємні моменти та діляться думками, якими для них виявилися перші дні навчання в університеті.
            «Вступивши до університету, я була дуже вражена тим, що наскільки приємна та тепла атмосфера панує тут, а також відношення до студентів і висококваліфіковані викладачі, які чудово викладають дисципліни та пояснюють важливий матеріал, який до цього моменту вчили дистанційно. Найбільше мені подобається зараз те, що наша група ніколи не залишиться без діла, адже в університеті є багато різних  гуртків в яких кожен студент може знайти щось для себе, для свого задоволення, творчі і спортивні гуртки, заходи для ближчого знайомства, і це все для нас, для нашого розвитку.  Зараз маю вже університетських друзів, і я дякую за це керівництву НУБіП України, керівництву факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК»
Карина Довгопола
 
      «Ми були дуже раді, коли дізналися, які викладачі приємні, толерантні, ввічливі. На зустрічі з ректором було неймовірно цікаво слухати про університет.  Ми мали змогу побувати у чотирьох навчальних корпусах, і вони - це саме те, що треба для найкращого навчання, добре обладнані лабораторії, охайні коридори та великі аудиторії. Бажання навчатися з’явилося більше від того, що ти бачиш і відчуваєш. Продуктивного нам всім навчання.»
Наталія Личманюк
 
     «Студентські роки стали для мене початком найцікавішого і найважчого водночас часу в моєму житті. Та попри всі труднощі, вірю, що протягом навчання я здобуду багато нових навичок і вмінь та стану кваліфікованим фахівцем Також вже знайшов чимало однодумців, тож коло моїх друзів поповнилось, що не може не радувати. Було дуже приємно познайомитись з куратором, одногрупниками не через веб-камеру, а особисто. Чесно, був надзвичайно радий можливості очного навчання, бо зараз кожному з нас потрібно підтримувати один одного, комунікувати, а онлайн це робити набагато важче. Дякую ЗСУ за таку можливість.»
Вадим Пайцун
 
      «Навчання в НУБіП України та на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК стало новою сходинкою мого життя. Після цих кількох днів навчання я зрозуміла, що зробила правильний вибір щодо спеціальності, адже вона надзвичайно цікава у вивченні та користується наразі попитом. Саме зараз, я відчуваю, що знаходжуся на своєму місці і з однодумцями з якими весело пройду весь цей шлях навчання» 
Каріна Каніщак
     Отож, бажаємо студентам першого курсу успіхів у навчанні та студентських років, які запам’ятаються ексклюзивними подіями, цікавими знайомствами та перемогою України. 
      Дякують наші першокурсники за можливість очного навчання адміністрації та Збройним Силам України за їхній потужний захист задля перспективного майбутнього нових поколінь!
 
Тетяна Розбицька, PhD
заступниця декана з виховної роботи

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook