Старт вступної кампанії до аспірантури за спеціальністю 075 «Маркетинг» успішно розпочато!

16 August 2023, 1:22
Старт вступної кампанії до аспірантури за спеціальністю 075 «Маркетинг» успішно розпочато!

     Аспірантура– це не просто засіб для побудови кращої кар’єри. Для студентів, що мають велику жагу до певної теми чи галузі дослідження, аспірантура пропонує ідеальну площадку для більшого заглиблення у дослідження споживачів, ринків збуту, конкурентів та ін. І тому число бажаючих здобути наукову ступінь з кожним роком збільшується!  

 

     Незважаючи на те, що здобуття ступеня магістра – це безперечно велике досягнення, але це ще не закінчення академічної подорожі. Насправді мільйони студентів у всьому світі вирішують продовжувати навчання далі, здобуваючи ступінь доктора філософії (кандидата наук). І це має свої переваги, адже аспірантура – це шлях до підвищення кар’єрних можливостей, доповнення та розширення багажу знань, розвиток гнучкості у навчанні, використання інтелектуальної праці. Саме у відповідності з сучасними вимогами та трендам, які диктує ринок та компанії для своїх претендентів, навчання в аспірантурі є надзвичайно відповідальним аспектом. Але одним із важливих напрямів для здобувачів третього рівня освіти є оволодіння та захист дисертації управлінських спеціальностей.

     Саме тому у середу – 16 серпня було проведено основне фахове вступне випробування для здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти за спеціальністю «075 Маркетинг». До відділу аспірантури на спеціальність «Маркетинг» семеро претендентів подали свої дослідницькі пропозиції, які і були допущені до участі в конкурсі та написанні вступного випробування.

Основою для прийнятті остаточного рішення членами комісії про зарахування стануть результати написаних іспитів (фахове випробування, філософія та англійська мова ділового спілкування) та представлення своєї унікальної пропозиції – обгрунтування для комісії.

 


Щиро бажаємо успіхів у конкурсному відборі та очікуємо у науковій спільноті кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі!!!

 

Олена Нагорна
доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі

 

 

 

 

 

  

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook