Організаційна година зі студентами 1 групи 5 курсу

August 16, 2023
Кафедра акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин

В другий день нового 2023-2024 навчального року відбулась організаційна година зі студентами 1 групи 5 курсу.

Були підведені підсумки роботи за минулий рік. На жаль, з різних причин вибули з числа студентів університету Ленков А., Ломако Л., Симоненко А. Все ж, підсумки навчання можна вважати хорошими, про що свідчить той факт, що 6-ти студентам групи (40%) призначена стипендія, в т.ч. 2-м – підвищена. Ці результати певно були б і кращими, але упродовж минулого навчального року всі теоретичні заняття із безпекових причин проводились дистанційно. Приємним виключенням стала навчальна практика, проведена на базі факультету. З інтересом студенти слухали інформацію про новини і події які відбувались на факультеті і університеті за час їх відсутності: про відзначення 125-річчя НУБіП України, про перший досвід складання ЄДКІ студентами випускного курсу ФВМ, про початок процесу європейської акредитації ФВМ, про успішну цьогорічну вступну кампанію в університеті, про особливості навчання у новому навчальному році тощо. Безумовно, торкнулись і напруженої ситуації на фронті та безпекової ситуації в Україні і м. Києві.

Натомість, кожен із присутніх на зустрічі коротко розповів про зміни які відбулись у його житті, поділився планами та висвітлив актуальні питання, які потребують вирішення.

Загальний підсумок зустрічі: повернення до навчання в аудиторіях факультету студенти групи сприйняли позитивно. За час дистанційного навчання, а особливо перебуваючи на стажуванні у клініках ветеринарної медицини переважна більшість із них відчула потребу у системних професійних знаннях, які можна отримати тільки на заняттях з клінічних дисциплін.
     Куратор 1 групи 5 курсу доц. В. Лакатош
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook