Продовжується прийом заяв та документів на навчання за спеціальностями факультету аграрного менеджменту

July 29, 2023

 19 липня 2023 року розпочався прийом заяв та документів, конкурсного відбору та зарахування на навчання для здобуття ступеня бакалавра, магістра ветеринарного спрямування для вступників на основі повної загальної середньої освіти та освітньо-професійного ступеня фахового молодшого бакалавра (освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста, ступеня вищої освіти молодшого бакалавра) за денною та заочною формами здобуття освіти.

   В приймальній комісії Національного університету біоресурсів і природокористування України для абітурієнтів надають інформацію про Правила прийому до НУБіП України, етапи вступної кампанії, про вартість навчання за контрактом, про переліки конкурсних предметів НМТ та ЗНО для вступу, про критерії та вимоги до мотиваційного листа та іншу.

    Секретарі приймальної комісії, зокрема факультету аграрного менеджменту допомагають вступникам при поданні заяв. Абітурієнти можуть звернутися до них з метою створення електронного кабінету, внесення заяви в електронній формі, завантаження документів тощо. Вступники подають заяви для участі у конкурсному відборі та зарахування на навчання на факультеті аграрного менеджменту за спеціальностями 075 Маркетинг (освітня програма Маркетинг) та 073 Менеджмент (освітні програми Менеджмент та Менеджмент міжнародного бізнесу).
  
 
   Варто зазначити, що абітурієнти заздалегідь, відповідально та виважено робили вибір НУБіП України, багато з них надали 1 або 2 пріоритети саме спеціальностям факультету аграрного менеджменту. Саме такий вибір у цьогорічних випускників Вікторії Семенюк, Ярослава Шпака та Микити Маголи.
   - Вікторіє, розкажіть про себе?
   - Мене звати Вікторія Семенюк і в цьому році я закінчила навчально-виховний комплекс «Дошкільний навчальний заклад – загальноосвітній навчальний заклад І ступеня, гімназія» м. Славути Хмельницької області. Серед моїх вподобань вивчення англійської мови, спорт, музика.
   - Звідки Ви дізнались про НУБіП України?
   - Про НУБіП України мені розповіли друзі, які навчаються на факультеті аграрного менеджменту, більш детальну інформацію дізналась на офіційному сайті Університету.
   - Які переваги Університету вплинули на Ваш вибір?
   - Після того, як я відвідала День відкритих дверей НУБіП України і, зокрема факультету аграрного менеджменту остаточно прийняла рішення на його користь. Причин для цього виявилось вдосталь, а саме: проходження практики у провідних підприємствах, навчання в англомовній групі, якісне навчально-методичне та матеріальне-технічне забезпечення навчального процесу, цікава культурно-масова робота та різноманітне спортивне життя здобувачів вищої освіти. Приємні враження залишили Ботанічний сад та Голосіївський парк, де розташовані навчальні корпуси та гуртожитки Університету.
   - А чому Ви обрали саме освітню програму Менеджмент (Менеджмент міжнародного бізнесу)?
   - Вважаю, що саме ця освітня програма надасть мені можливість оволодіти компетентностями необхідними для міжнародної бізнес-кар'єри, сподіваюсь стати висококваліфікованим фахівцем, здатним керувати операціями в міжнародних компаніях.
   - Про що Ви мрієте і ким плануєте працювати?
   - Після закінчення навчання сподіваюсь працювати на посаді менеджера в міжнародній компаній, а також продовжити навчання в магістратурі.
   - Дуже дякуємо Вам, Вікторіє, за розмову та за вибір. Бажаємо Вам успіхів у навчанні!

   - Ярославе, чому Ви обрали НУБіП України?
   - Я зробити такий вибір мені порадив батько, який також закінчив НУБіП України факультет аграрного менеджменту в 2000 році.
   - Чого Ви очікуєте від навчання в Університеті?
   - Я захоплююся перспективами роботи у команді, можливістю участі у наукових та професійних заходах, що організовуються Університетом. Впевнений, що участь у цих видах діяльності допоможе мені на шляху до особистого зростання і розвитку моїх лідерських здібностей, які є необхідними для досягнення мети.
   - Що стало для Вас вирішальним при виборі освітньої програми «Менеджмент»?
   - Мене цікавить менеджмент, у майбутньому я хотів би розпочати кар’єру у сфері бізнесу, тож я зацікавлений навчатися за цією освітньою програмою. Я переконаний, що вона допоможе мені як у професійному, так і в особистому аспектах. Я також дізнався, що на факультеті аграрного менеджменту значну увагу приділяють розвитку у студентів практичних навичок. Вважаю, що практичні заняття та практика на підприємствах, допоможуть мені здобути необхідні знання та навички.
   - Ярославе, ким Ви себе бачите після закінчення навчання?
   - Я планую заснувати власний бізнес, сподіваюсь, що навчання в НУБіП України допоможе мені розвинути себе як професіонала, лідера команди та виховати навички спілкування, які необхідні для моєї майбутньої кар’єри. На завершення хочу сказати, що беручи приклад зі свого батька, я щиро прагну навчатися за спеціальністю 073 Менеджмент в НУБіП України, переконаний у тому, що навчання найкращим чином сприятиме моєму професійному розвитку.
   - Дуже дякуємо, Ярославе, за розмову та за вибір. Бажаємо Вам успіхів!

   - Микито, розкажіть про себе?
   - Мене звати Микита Магола, в цьому році я закінчив Відокремлений структурний підрозділ «Васильківський фаховий коледж Національного авіаційного університету». Тепер планую продовжувати навчання в НУБіП України за спеціальністю 075 Маркетинг.
    - Чому Ви обрали для навчання НУБіП України і саме спеціальність 075 Маркетинг?
   - Друзі, які навчаються на факультеті аграрного менеджменту порадили мені НУБіП України. Додаткову інформацію знайшов в мережі Internet, на сторінках факультету та кафедри маркетингу в соціальних мережах та сайті Університету. Я обрав для себе шлях маркетолога, тому що хочу більше дізнатися про маркетингові інструменти, які використовуються як засоби реклами під час реалізації стратегій просування товару та послуг на ринку. Впевнений, що цей вид діяльності стане стартом для мого власного успішного бізнесу. 
   - Чого Ви очікуєте від навчання?
   - Від навчання очікую цікавого студентського життя, розвитку професійних знань та позитивних вражень. Я захоплююсь спортом, особливо баскетболом і волейболом, Сподіваюсь, студентом продовжувати займатися цими видами спорту на базі Університету. Вважаю, що навчання на факультеті аграрного менеджменту НУБіП України повністю задовольнить мої очікування.
   - Бажаємо Вам успіхів, Микито! Дякуємо за Ваш вибір. 

Секретарі приймальної комісії
факультету аграрного менеджменту 
Інна ГУЩА,
Алла РЯБЧИК,
Кристина ДРАМАРЕЦЬКА
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook