ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ЗАВІДУВАЧА КАФЕДРИ ПРОФЕСОРА ВІКТОРА АНАТОЛІЙОВИЧА ТОМЧУКА

June 21, 2023

 Колектив кафедри біохімії і фізіології тварин імені академіка М.Ф. Гулого щиро вітає з Днем народження
завідувача кафедри, доктора ветеринарних наук, професора, академіка Національної академії наук вищої освіти України, лавреата премії ім. С.З. Ґжицького, заслуженого науково-педагогічного працівника Національного університету біоресурсів і природокористування України, відмінника освіти України

ВІКТОРА АНАТОЛІЙОВИЧА ТОМЧУКА

Вельмишановний Вікторе Анатолійовичу!!!
Сердечно вітаємо Вас з Днем народження, висловлюємо свою вдячність та повагу за Вашу плідну, невтомну та відповідальну працю! Все Ваше трудове життя присвячено кафедрі та рідній Альма-матер. Під Вашим керівництвом та за високого авторитету була сформована потужна і злагоджена команда професіоналів, що підтверджується щорічним високим рейтингом кафедри як на рівні факультету, так й Університету. Постійно розробляються нові навчальні курси, виграють конкурси наукові проекти, оновлюється матеріально-технічна та навчально-методична бази кафедри, створюються нові навчальні і наукові лабораторії, захищаються докторські і кандидатські дисертації та багато іншого. Своєю науково-педагогічною працею Ви сприяєте розвитку науки, укріпленню загальнолюдських цінностей та розкриттю інтелектуального потенціалу студентів і аспірантів.

Хай доля дарує Вам міцне здоров’я і щастя, любов та наснагу! Нехай життя складається з радісних моментів, затишної атмосфери в сім’ї та підкріплюється вірою, надією та новими звершеннями на благо кафедри та всієї університетської громади.
Зичимо Вам невичерпної життєвої енергії, реалізації сміливих ідей та Перемог в усіх сферах діяльності! Нехай усі наступні роки Вашого життя стануть ще успішнішими!
 
З глибокою повагою,
колектив кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook