Участь професора Юлії Негоди в "Perspektywy Women in Tech Summit 2023"

June 16, 2023
      14-15 червня 2023 року у Варшаві відбувся найбільший саміт для жінок у STEM, Tech & IT в Європі та Азії "Perspektywy Women in Tech Summit 2023" в якому взяла участь професор кафедри фінансів Юлія Негода.

    Протягом двох днів учасники отримали знання та можливості для підвищення професійної кар'єри, послухали 150 надихаючих спікерів і спеціальних гостей, відвідали 60 майстерень підвищення кваліфікації, 500 індивідуальних наставницьких сесій, 100 стендів найбільш інноваційних світових компаній, ярмарок вакансій із зустрічами з підбору персоналу та галузевими мережами.
    Під час саміту були організовані зустрічі з найвпливовішими жінками-лідерами сучасного світу, які поділилися з учасниками своєю історією, професійними та науковими досягненнями, бізнес-досвідом і баченням технологічного майбутнього.
   Цікавим був виступ Катажини Вжесінської, провідного інженер-програміста Bayer «Feeding the Future: The Evolution of Agriculture through Technology». У своєму виступі Катажина розповіла як технології змінюють спосіб роботи фермерів, а також про навички та знання які необхідні для досягнення успіху в сільському господарстві. Продемонструвала реальні приклади того, як технології використовується для покращення здоров’я ґрунту, зменшення споживання води та підвищення стійкості культур.
     Окрема панель була присвячена «Ukrainian Tech Ecosystem Track Meetup: Now and Tomorrow», де обговорювалися питання щодо майбутнього роботи в українській технічній індустрії: можливості та виклики для жінок, нові технології для жінок, комунікації в кризовому режимі, як бізнес використовує таланти біженців, цілісна підтримка українських біженців на мінливому ринку праці: виклики та потенціал.
   Perspektywy Women in Tech Summit також є першою кліматично-позитивною подією в Польщі, загальний вуглецевий слід саміту буде компенсовано створенням вічного лісу в буферній зоні Бєбжанського національного парку.
 

 
Лариса Олійник,
доцент кафедри фінансів

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook