Готуємо юристів для бізнесу

May 21, 2023

     Добігає кінця ще один непростий навчальний рік. Від студентів 3 курсу юридичного факультету реалії життя вимагали великої самоорганізації та зусиль у подоланні перешкод. Адже, 3 курс бакалаврату  насичений дисциплінами фахового спрямування, що забезпечують  формування компетентностей необхідних у правничій роботі. З іншого, вибіркова складова дозволяє вибудувати власну освітню траєкторію та краще підготуватись до майбутнього бурхливого професійного життя.   

    3 групи 3 курсу (2002, 2004, 2005) обрали як вибіркову дисципліну Підприємницьке право, що дозволило поринути у світ нормативно-правового регулювання сучасного українського бізнесу. А це, ще та пригода. Взяти наприклад, питання правового забезпечення комерційної реклами.

     Після опанування теоретичного матеріалу, практичних кейсів із роботи КП «Київреклама» взялись до практичної реалізації набутих навичок. Так, дотримуючись загальних вимог до реклами, викладених у ст. 8 Закону України «Про рекламу» студенти мали розробити і презентувати рекламні матеріали (постери, брошури, презентації, відеоролики) з рекламою навчання на юридичному факультеті.

      Рекламні матеріали розроблено, помилки проаналізовано, законодавство про рекламу практично застосовано.

Представляємо деякі з презентованих робіт   

 125-річний ювілей НУБІП України налаштовує на популяризацію славетної Alma Mater!

 

Доцент кафедри цивільного та господарського права,

Л. Панькова

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook