Продовжуємо знайомити школярів з перспективами навчання на економічному факультеті НУБіП України

December 5, 2022

Продовжуючи профорієнтаційну роботу,  28.11.2022р. завідувач кафедри економіки д.е.н., професор Вікторія Байдала, к.е.н., доцент Тетяна Гуцул , старший викладач Лариса Коваленко зустрілися зі школярами 37-ї СШ  І-ІІІ ступенів Голосіївського району міста Києва. 

Викладачі кафедри економіки розповіли студентам про навчання по різних освітніх програмах економічного факультету, можливість отримати другу вищу освіту.
 
 
 
 
Зупинилися на питанні ролі економіста у сучасному світі, розповіли наскільки точні розрахунки планування, прогнозування, контроль розвитку господарської сфери, аналіз фінансової ситуації на підприємствах і в економічній сфері в цілому вимагають від фахівців високих професійних знань, навичок, а також певних особистісних якостей.
 
 
Учні 11-го класу виявили зацікавленість в отримані інформації, ставили питання про навчання, наявність бюджетних місць, дію соціальних програм для студентів університету. можливість навчання та стажування за кордоном. 
 
 
Серед учнів класу старший викладач кафедри економіки Лариса Коваленко  провела «Вікторина з економічних питань». Було створено дві команди, які в ході змагання з задоволенням відповідали на цікаві питання, розгадували ребуси, криптограми згадували прислів’я та приказки пов’язані з економікою.
 
 
У ході змагання учасники продемонстрували не тільки  рівень знань, а також гарне почуття гумору та дотепність. 
 
 
Клас наповнився дружньою атмосферою і  посмішками. Всі учасники отримали позитивні емоції та показали навики командної роботи.
 
 
 
При підведенні підсумків змагання між двома командами виявилась рівна кількість балів. Обидві команди отримали приз – солодощі. 
 
 
Із задоволенням всі разом сфотографувалися.
 
 
Викладачі кафедри економіки НУБіП України висловлюють подяку директору школи I-III  ступенів № 37 Голосіївського району міста Києва
Бабка Ірині Петрівні, заступнику директора з виховної роботи — Дмитренко Ользі Анатоліївні.
 
Лариса Коваленко
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook