Випуск магістрів ННІ лісового і садово-паркового господарства

December 1, 2022
Київ, НУБіП України

30 листопада 2022 року в Навчально-науковому інституті лісового і садово-паркового господарства НУБіП України відбувся урочистий випуск магістрів денної та заочної форм навчання.

Дипломи магістрів отримали 64 особи, які навчалися за п’ятьма магістерськими програмами. Омріяні дипломи спеціальності 205 Лісового господарство отримало 38 осіб, 206 Садово-паркове господарство – 20, 187 Деревообробні та меблеві технології – 6. Напружена ситуація в країні спричинена вбійної, відсутність світла не завадили проведенню урочистого випуску. Розпочалося свято із вітального слова директора інституту Петра Лакиди, який підкреслив, що за можливість навчатися та отримати ступінь магістра ми повинні завдячувати, у першу чергу, мужнім захисникам ці захисницям, славним Збройним силам України. Серед них є і наші співробітники, студенти, викладачі. Нажаль, дехто з них ніколи вже не повернеться з фронту додому, вони в нашій пам’яті на віки. Хвилиною мовчання вшанували пам'ять своїх полеглих випускників та тисячі наших мужніх воїнів, які віддали найдорожче за нашу волю і свободу! Директор наголосив, що інститут пишається цьогорічними випускниками, побажав подальшого вдалого працевлаштування і зазначив, що майбутнє Українських лісів у надійних руках.

З напутніми словами виступила учений секретар Оксана Барановська, як від імені ректора привітала майбутніх очільників галузі з отриманням високого звання магістр. Також зі щирими словами привітання до випускників звернулися голови екзаменаційних комісій Юрій Марчук та Роман Василишин, які побажали випускникам не зупинятися на досягнутому і надалі постійно розвиватися, бути успішними, здоровими, не втрачати жодних можливостей, навіть у такий складний для України час.


Заступники директора Олександр Соваков та Галина Домашовець привітали випускників та побажали високих професійних досягнень, мирного неба, щоб обрана спеціальність приносила радість, благополуччя та результат, а також пам’ятати, що двері нашого університету завжди для вас відкриті.


А далі для випускників настала хвилююча і, водночас, найприємніша мить – отримання дипломів магістрів. Під бурхливі оплески авдиторії Петро Лакида разом із диспетчерами інституту Ларисою Романцовою, Оксаною Ралко та Інною Бобошко вручили омріяні дипломи кожному випускникові.

Бажаємо нашим «новоспеченим» дипломованим магістрам досягнути бажаних кар’єрних вершин, пам’ятати свою «alma mater» і ,звісно, Перемоги та Миру Україні!

Фото з вручення

Дирекція ННІ лісового і садово-паркового господарства

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook