В ННІ лісового і садово-паркового господарства успішно завершено захист магістерських кваліфікаційних робіт

November 29, 2022
Киів, НУБіП України

У період 21-24 листопада 2022 року у ННІ лісового і садово-паркового господарства екзаменаційними комісіями у межах освітньої програми «Лісове господарство», було заслухано захисти 37 магістерських кваліфікаційних робіт студентів заочної та денної форм навчання, у тому числі 10 робіт студентів міжкафедральної навчальної лабораторії на базі ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний інститут».

Захисти цьогоріч відбувалися у змішаному режимі, для студентів міжкафедральної навчальної лабораторії на базі ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний інститут» (21.11.2022) – з використанням дистанційної платформи Cisco Webex, а для студентів базового закладу (22–24.11.2022) – очно. За результатами роботи згаданих комісій 43 % студентів отримали відмінні оцінки. Понад 45 % студентів захистили магістерські роботи з оцінкою «добре». Загалом якісна успішність студентів у межах цієї освітньої програми склала 89,2 %, водночас для студентів денної форми навчання цей показник становить 100 %.

Серед кращих робіт варто виокремити магістерські кваліфікаційні роботи Владислава Аврамчука, Євгена Кальчука, Юлії Носенко, Андрія Одруженка, Крістіни Слєсар, Миколи Гонтарука, Марини Кальчук, Оксани Клименко та інших. За рішенням ЕК четверо студентів отримають диплом з відзнакою.

Комісією також виокремлено кращі магістерські кваліфікаційні робіти, які рекомендовано для впровадження у межах лісогосподарських підприємств України.

Директція ННІ лісового і садово-паркового господарства щиро вітає випускників з присудженням освітнього ступеня «Магістр», бажає мирного неба, міцного здоров’я, наснаги для майбутніх професійних звершень!

Роман Василишин,

голова екзаменаційної комісії
Галина Домашовець,

заступник директора

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook