Постерна презентація магістрів спеціальності 206 «Садово-паркове господарство»

November 21, 2022
Киів, НУБіП України

 Незважаючи на реалії сьогодення, навчальний рік у магістрантів 2-го року навчання спеціальності 206 «Садово-паркове господарство» ННІ лісового і садово-паркового господарства успішно завершується. Одним із фінішних етапів їхньої підготовки стала постерна онлайн-презентація основних результатів досліджень, отриманих під час підготовки магістерських робіт. Розпочалася конференція з вітального слова завідувачки кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну Олени Колесніченко з побажаннями учасникам перемоги, миру, міцного здоров’я і наснаги, успіхів у представленні своїх постерів та захисту кваліфікаційних магістерських робіт.

Постерна онлайн-презентація магістрів спеціальності «Садово-паркове господарство» вирізняється різноманітністю тематик, об’єктів, яскравістю подання постерів, креативністю, унаочненістю та авторськими проектними пропозиціями. Магістранти на високому рівні представили свої проекти та доповіді, давали вичерпні відповіді на питання та вислухали конструктивні побажання викладачів кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну.

Цьогорічні теми були досить цікавими та стосувалися питань: реконструкції об’єктів та проектування нових, створення садів на штучних основах та озеленення інтер’єрів, дизайн-концепцій локальних територій, флористики тощо. Цікавістю та насиченістю питань приємно здивували роботи: Катерини Кузьменко (тема роботи: Технологічні особливості влаштування садів на штучних основах (на прикладі садиби в с. Зазим’є) та Єлизавети Кузьменко (тема роботи: Ландшафтно-планувальна організація паркової території Дарницького шовкового комбінату). Оригінальністю та філософськими підходами вирізнялися робота Марини Куранди (тема роботи: Міські насадження, як елемент взаємозв’язку людини та середовища), а креативністю і сучасністю дослідження Світлани Максюк (тема роботи: Ландшафтно-планувальна організація рекреаційної зони на території Дослідницької станції помології імені Л.П. Симиренка).
Всі учасники конференції отримали пізнавальний досвід та позитивні емоції!
Успішного захисту Вам, шановні магістранти!

Олена Колесніченко,
завідувач кафедри ландшафтної
архітектури та фітодизайну;
Ірина Сидоренко,
гарант ОС «Магістр» спеціальності
206 «Садово-паркове господарство»
Олеся Піхало,
доцент кафедри ландшафтної
архітектури та фітодизайну

 


 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook