Один тиждень з життя першокурсників

September 26, 2022

Промайнув перший тиждень навчання для студентів першого курсу факультету аграрного менеджменту. Вчорашні школярі встигли відчути себе у статусі студентів, побувати на парах, дізнатися, що таке самостійне життя у гуртожитку.   Чудово бачити, що незначна втома від нового режиму та нескінченного потоку вражень супроводжується у першокурсників щасливим блиском в очах і усвідомленням свого дорослішання. Зокрема, студенти 5 групи спеціальності «Менеджмент», де викладання дисциплін відбувається англійською мовою, спробували «на смак» студентське життя.

За безпосереднього супроводу адміністрації факультету, гуртожитку та куратора, а також за допомогою батьків, 17 та 18 вересня студенти успішно заселились у гуртожиток № 2.
 
Наступного дня  першокурсники зустрілися зі своїм наставником Катериною Алексеєвою в аудиторії 614 на кураторську годину, де здійснили свій перший вхід на університетську платформу Elearn.
 
Після цього вони прийняли Урочисту Присягу студента НУБіП України та взяли на себе, зокрема, зобов’язання  «бути гідним спадкоємцем освітніх і наукових традицій Університету, примножувати його славу».
  
 
Вже у перший день студенти прогулялись територією НУБіП України, сходили на екскурсію у Ботанічний сад.
 
А далі… почалось навчання. Першокурсники поступово звикали до університетського формату навчання – лекцій та практичних, на відміну від звичних для них уроків.
 
Приємно, що за цей тиждень першокурсники встигли здружитися, адже відомо, що саме в університеті часто зароджується дружба, яка потім триває все життя.
 
 
Ми зичимо успіхів нашим першокурсникам! Нехай вони сумлінно навчаються та опановують фах, а враження їх від навчання на факультеті аграрного менеджменту будуть тільки найкращі!
 
Катерина Алексеєва,
доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту,
Наставник 5 групи, 1 курсу 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook