6-а Міжнародна наукова конференція “ АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ СУЧАСНОЇ БІОХІМІЇ, КЛІТИННОЇ БІОЛОГІЇ ТА ФІЗІОЛОГІЇ ”.

September 8, 2022

 

Шановні колеги!

Кафедра біохімії та фізіології Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара запрошує Вас прийняти участь у 6-й Міжнародній науковій конференції “ АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ СУЧАСНОЇ БІОХІМІЇ, КЛІТИННОЇ БІОЛОГІЇ ТА ФІЗІОЛОГІЇ”.
Конференція відбудеться у Дніпрі (Україна) 6-7 жовтня 2022 року в режимі on-line на платформі Zoom На конференції плануються усні та стендові доповіді за секціями:
1) нейробіологія;
2) медична біохімія та фізіологія;
3) ветеринарна біохімія та фізіологія;
4) екологічна біохімія;
5) клітинна біологія.
Робота конференції завершиться дискусією щодо сучасних тенденцій у зазначених наукових напрямках та підведенням підсумків та визначенням кращих усних та стендових доповідей молодих науковців (до 35 років).
Мови конференції: українська, англійська Організаційні питання Для участі в роботі конференції необхідно направити до оргкомітету електрону версію реєстраційної картки (форма додається нижче) та тези доповідей (1-2 стор., примірник додається) за адресою: [email protected] (в електронних листах вказувати тему “dnіprо22”) або за адресою: каф. біохімії та фізіології (проф. Ушакова Г.О.), ДНУ ім. Олеся Гончара, пр.
Гагарина, 72, м. Дніпро 49010. Tел. для контакту: +38 067 6323613, +38 066 3091386
Детальна інформація та вимоги до тез за посиланням: https://www.biochemistry-dnu.dp.ua/conference-2022/

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook