Акорди становлення молодих спеціалістів

June 27, 2022
 Старі фотографії розклади...
Кузьма Скрябін
Ось вони останні акорди становлення молодих спеціалістів агрономів
   Так, 8 червня наші бакалаври-селекціонери продемонстрували власні здобутки, результати практичних досліджень, вміння вести палкі наукові дискусії.
   Приємно вражена комісія з гордістю атестувала випускників і заявила про готовність випустити таких спеціальність до безмежного світу агрономії.
  А вже 15 червня молоді селекціонери підтвердили свої знання на державному іспиті зі спеціальності 201 "Агрономія".
   Приємно відзначити, що в 2022 році кафедра генетики, селекції і насінництва ім. проф. М.О. Зеленського випустила 18 бакалаврів, а 4 з них за високі досягнення у навчанні мають дипломи з відзнакою.
   Шкода, що через дистанційне навчання не мали змоги в повній мірі бути завжди поруч з ними. Ми комунікували через соціальні мережі, спілкувалися на заняттях, зустрічалися на засіданнях гуртка, підтримували зв'язок в телефонному режимі. Мали змогу з окремими студентами обговорити проблемні питаннями зі спеціальності на кафедрі. А студенти в свою чергу докладали максимум зусиль до навчання. Ні карантин, ні воєнний час не завадили їм стати чудовити спеціалістами.
 Ми пишаємося вами. Хочеться дати вам багато напутніх слів, але сподіваємося всіх вас зустріти в магістратурі на спеціальності
"Селекція і генетика польових культур"
Коротко про навчання: sites/default/files/u167/presentation_1.pdf
Старі фотографії:
 
 
 Все буде Україна!
Ірина Шпакович,
асистент кафедри генетики, селекції і
насінництва ім. проф. М.О. Зеленського

  

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook