Ректорат: завершення навчального семестру, вступ до магістратури та відзначення 124-річниці університету

23 May 2022, 14:00
      23 травня 2022 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату, присвячене плануванню діяльності колективу в умовах воєнного стану на тиждень.

     Проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша проінформував про умовну акредитацію 15 освітньо-наукових програм, ще 6 планується подати до кінця року.

     Учений секретар Оксана Барановська представила проекти порядків денних засідань ректорату та вченої ради, які пройдуть відповідно 24 та 27 травня. Ректором дано доручення відпрацювати механізм та правове обґрунтування проведення таємного голосування на присвоєння вчених звань в дистанційному форматі.
     Проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадим Кондратюк закцентував на виконанні доручення ректора щодо проведення онлайн-зустрічей з вченими структурних підрозділів університету з обговорення перспективних наукових проектів на 2023 рік, підсумках ХІ «Фестивалю студентської науки», формуванні випусків університетських наукових журналів.

     Керівники профкомів співробітників та студентів Іван Гаврилюк та Олексій Мельник проінформували про допомогу у зв’язку з військовою агресією росії.
     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук закцентував на організації роботи філії університету в Китаї, внесенні змін до правил прийому щодо набору студентів-іноземців у дистанційному форматі.

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про готовність об’єктів до 124-річниці університету, впорядкування території.
     Начальник навчального відділу Ярослав Рудик зупинився на проведення екзаменаційної сесії, роботі навчального порталу та необхідності розведення часу проведення іспитів і заліків протягом дня.

     Проректор з науково-педагогічної роботи Василь Шинкарук закцентував на зустрічі ректора з випускниками бакалаврату 25 травня щодо перспектив їхнього навчання в магістратурі університету. Сьогодні відбудеться засідання навчально-методичної ради.

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Василю Шинкаруку – організована здача іспитів та заліків, оперативна ліквідація заборгованостей, проведення випусків, виготовлення та видача документів про освіту, пропозиції щодо початку нового навчального року, активізація профорієнтаційної роботи, зустріч ректора з випускниками бакалаврату, формування коротких курсів з метою підвищення кваліфікації та наповнення спеціального фонду, нарада щодо ролі кафедр гуманітарного профілю в дослідженні та впливі на навчальний процес в університеті. Начальнику відділу кадрів Миколі Михайліченку – пропозиції щодо виконання Постанови уряду щодо необхідності перебування науково-педагогічних працівників в межах України. Сергію Кваші – супроводження заходів, приурочених до 124-річниці університету, відродження системної роботи в гуртожитках. Вадиму Ткачуку – організувати продаж зелені та овочів, які вирощуються в плодово-овочевому саду та навчально-дослідних господарствах, оптимізувати розселення співробітників в гуртожитках 12, 13, 13а. Вадиму Кондратюку – внести пропозиції щодо організації зберігання нового врожаю, спільно з Валерієм Іщенком контролювати використання паливно-мастильних матеріалів.

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Пресслужба

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook