Кафедра ТІДП якісно забезпечує викладання навчальних компонент: за результатами самоаналізу ОП «Право» для 1 і 2 рівнів вищої освіти

February 22, 2022

 

Сучасні вимоги до надання освітянських послуг на перше місце ставлять систематичну роботу з вдосконалення освітніх програм за спеціальністю для кожного з трьох рівнів вищої освіти. Тому самоаналіз ОП є важливим етапом роботи кафедри.

Впродовж січня – першої половини лютого 2022 р. науково-педагогічні працівники кафедри теорії та історії держави і права провели низку онлайн-зустрічей щодо аналізу ОП «Право» для першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти.

 

Було проаналізовано кадрове забезпечення, навчально-методичний та науковий доробок кожного з нас, хто відповідає за забезпечення обов'язкових компонент «Теорія держави і права» (Віра Качур), «Історія держави і права зарубіжних країн» та «Історія держави і права України» (Ірина Єрмоленко), «Юридична деонтологія» (Олена Чомахшвілі), «Історія вчень про державу і право» (Людмила Протосавіцька), «Філософія права» (Віра Качур, Людмила Протосавіцька) та усіх запропонованих вибіркових компонент (Віра Качур, Ірина Єрмоленко, Олена Чомахашвілі, Людмила Протосавіцька, Світлана Авраменко).

 

Крім того,  викладачі кафедри пройшли певний моніторинг (гугл-форму самоаналізу), яка показала, що викладачі кафедри в навчальному процесі застосовують різні методи і способи подачі та засвоєння навчального матеріалу. Вони є висококваліфікованими спеціалістами, які ніколи не зупиняються на досягнутому і постійно самовдосконалюються.

 

Приємно констатувати, що за результатами самоаналізу кадрове та навчально-методичне забезпечення, а також науковий доробок повністю відповідають заявленим компонентам, що свідчить про якісне їх забезпечення.

 

Тож побажаємо усім нам  міцного здоров'я, наснаги, творчих успіхів і ніколи не зупиняйтеся на досягнутих результатах!

 

Кафедра теорії та історії держави і права 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook