ТРИВАЄ ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА РОБОТА КАФЕДРИ ЕКОНОМІКИ

February 19, 2022
17 лютого 2022 р. у рамках профорієнтаційної роботи кафедри економіки в дистанційному режимі на платформі ZOOM відбулася зустріч із студентами спеціальності «Економіка» та «Облік і оподаткування» ВСП «Ірпінський фаховий коледж НУБіП України». Представниками кафедри на зустрічі були завідувач, д.е.н., професор Байдала В.В., д.е.н., доцент Мірзоєва Т.В., к.е.н., доцент, заступник декана економічного факультету Нагорний В.В.
У ході зустрічі заступник декана Нагорний В.В. представив слухачам інформацію щодо умов вступу і навчання в НУБіП України. Окремо Віталій Володимирович висвітлив переваги навчання на економічному факультеті, зосередивши увагу на:
- спеціальностях, за якими здійснюється підготовка;
- на можливостях отримати освіту за програмами подвійних дипломів із закордонними закладами;
- перспективах успішного працевлаштування з дипломом НУБіП України.
 
Також заступник декана продемонстрував на презентації аудиторний фонд економічного факультету, оснащений сучасною технікою; розповів про інноваційні лабораторії, де студенти можуть виконувати власні дослідження; наголосив на широких можливостях студентського дозвілля і комфортних умовах проживання у відремонтованих кімнатах гуртожитків.
У цілому зустріч пройшла у теплій, доброзичливій, насиченій інформацією атмосфері. Слухачі отримали відповіді на всі запитання, які їх цікавили.
 
Тетяна Мірзоєва
 
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook