Успішна атестація Криміналістичної лабораторії

November 30, 2021
 

30 листопада 2021 р на базі юридичного факультету було проведено атестацію Криміналістичної лабораторії, яка створена з метою підвищення якості освіти та формування у студентів професійних практичних навичок та умінь.


Перевірку Криміналістичної лабораторії здійснювала постійно діюча комісія з атестації лабораторій, що входить до адміністрації навчального відділу НУБіП України, а саме: голова комісії начальник навчального відділу Ярослав Рудик, заступник голови комісії, начальник навчального відділу з практичного навчання студентів Олег Бачинський, доцент кафедри комп’ютерних систем і мереж Дмитро Касаткін, доцент кафедри охорони праці та біотехнічних систем у тваринництві Тетяна Зубок, провідний фахівець відділу пожежної безпеки Андрій Пасічник і заступник начальника експлуатаційно-технічного відділу Василь Тарасенко.


Криміналістичну лабораторію представив завідувач кафедри адміністративного та фінансового права професор, д.ю.н. Володимир Курило. Він ознайомив комісію з наповненням лабораторії обладнанням для забезпечення навчального та практичного процесу, пожежної безпеки та охорони праці. Криміналістична лабораторія є структурним підрозділом кафедри адміністративного та фінансового права Юридичного факультету НУБіП України, що оснащена науково-технічними засобами та є навчально-практичною та методичною базою для забезпечення освітнього процесу за спеціальністю «Право» на ОС «Бакалавр» з дисципліни «Криміналістика», та на ОС «Магістр» з дисципліни «Проблеми судово-експертної діяльності».


Декан юридичного факультету Олена Яра наголосила, що метою створення лабораторії є підготовка кваліфікованих спеціалістів з глибокими теоретичними знаннями та практичними навичками у галузі криміналістики з використанням прогресивних методів навчання (ділові ігри, навчання, групові вправи) та криміналістичної техніки, комп'ютерів та мультимедійного обладнання. Доцент кафедри Лідія Галайдюк представила методичний матеріал для роботи у лабораторії .


Заступник голови комісії, начальник навчального відділу з практичного навчання студентів Олег Бачинський оцінив підготовку лабораторії, виділив комп’ютерне оснащення і практичні стенди лабораторії та надав слушні поради і незначні зауваження.
У цілому, постійно діюча комісія з атестації лабораторій НУБіП України атестувала Криміналістичну лабораторію та позитивно оцінила наповнюваність та її оснащення.


Дякуємо адміністрації навчального відділу за пророблену роботу, зауваження і позитивну атмосферу упродовж всієї перевірки.

 

Завідувач кафедри адміністративного та фінансового права
д.ю.н., професор Володимир Курило

Доцент кафедри адміністративного та фінансового права
к.ю.н., доцент Лідія Галайдюк

 

 

 

 

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook