Круглий стіл представників мережевих академій НУБІП України

December 1, 2021

Постійний діалог із відокремленими підрозділи університету дає можливість у тандемі розвиватися як коледжам так і факультету. Так 30 листопада пройшов круглий стіл присвячений підведенню підсумків роботи мережевих академій.

Участь прийнялий ВП НУБІП «Боярський фаховий коледж», ВП НУБІП «Бережанський фаховий коледж», ВП НУБІП «Рівненський фаховий коледж», ВП НУБІП «Ніжинський фаховий коледж» та факультет інформаційних технологій.

Під час зустрічі було підбито підсумки за цей рік. Так в академіях навчається сумарно близько 1200 слухачів з яких активних слухачів 768. Студенти досить активно вивчають базові курси по кібербезпеці та комп’ютерним мережам. Досить активно вивчаються курси із програмування за напряками C/C++, Python, JavaScript.

Також важливим є підготовки більшої кількості інструкторів які, будуть викладати для студенти. Так як з кожним роком слухачів стає все більше, наявність інструкторів стає дуже вадивою.

Також було сплановано роботу на наступний семестр. Так планується проведення Тижня кібербепеки та кібергігієни в Інтернеті. Проведення невеликої олімпіади серед слухачів академії, та щомісячні лекції з боку фахівців ІТ галузі, в яких би брали участь студенти коледжів та факультету.

 

Андрій Блозва, заступник декана факультету
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook