Бізнес-зустріч «Кондитерський бізнес»

Програма
конференції «Кондитерський бізнес»
Київ, конференц-хол «Депо», вул. Антоновича, 52
4.09.2024 
| 
 9:00-10:00  | 
 Реєстрація. Вітальна кава. Зона кейтерингу  | 
| 
 9:30-14:30  | 
 Обговорення на тему: «Нові сервіси для клієнтів» – стенд компанії «Ітак»  | 
| 
 10:00-13:00  | 
 Сесія 1.  | 
| 
 10:00-10:10  | 
 Привітання від партнерів заходу: - Ігор Лузан, комерційний директор компанії «Ітак» - Ірина Єрошенко, керівник відділу продажів компанії «Дьолер Україна»  | 
| 
 10:10-10:15  | 
 Презентація нового заводу компанії «Ітак» – Ігор Лузан, комерційний директор компанії «Ітак»  | 
| 
 10:15-10:30  | 
 Брифінг: «Актуальні питання у гнучкому пакуванні кондитерських виробів. Запитання та відповіді» – Наталія Бевза, директор з якості та сертифікації компанії «Ітак»  | 
| 
 10:30-10:50  | 
 Тренди ринку кондитерських виробів – Спіріна Дар’я, маркетолог компанії «Дьолер Україна»  | 
| 
 10:50-11:05  | 
 Тренди українського ринку борошна – Родіон Рибчинський, директор Спілки «Борошномели України», голова правління ГО «Укрхарчопром», експерт зернового сектору ФАО ООН, к.т.н.  | 
| 
 11:00-11:30  | 
 Інновації на світових кондитерських ринках 2024 – Роман Водражка, директор ТОВ «Есаром Юкрейн»  | 
| 
 11:30-11:50  | 
 Україна 2025. Трендові смаки кондитерської індустрії – Наталія Шевченко, маркетолог «Аграна Фрут Україна»  | 
| 
 11:40-11:55  | 
 Їжа майбутнього – Богдана Леонова, PhD (біотехнологія), директор з розвитку компанії Integra  | 
| 
 11:55-12:10  | 
 Шоколад та суперсполуки з еквівалентом масла какао: Illexcao SC 70, та інші від AAK – Krzysztof Mielczarek, Customer Innovation Manager, AAK Poland  | 
| 
 12:10-12:20  | 
 Зміни у законодавстві з безпеки та якості – Олеся Калініна, заступник директора компанії ALLE Consulting  | 
| 
 12:20-12:30  | 
 Фінанси та грантова підтримка підприємств пакувальної та харчової галузей в умовах війни – Наталія Гаврилко, керівник компанії «Грантфінанс» / 10 мин.  | 
| 
 12:30-12:50  | 
 Інноваційні інгредієнти від компанії Дьолер – Вероніка Головіна, технолог кондитерського напрямку ДП «Дьолер Україна»  | 
| 
 12:50-13:00  | 
 Ринок горіхів – Криолит Днепр  | 
| 
 11:00-15:00  | 
 Дегустація продуктів компанії Дьолер Україна в залі Бібліотека  | 
| 
 
  | 
 Питання. Обговорення тем першої сесії  | 
| 
 13:00-14:00  | 
 Ланч. Огляд виставки (хол) Під час ланчу: майстер-клас із приготування кави. Презентація рідких чаїв від компанії GFS  | 
| 
 14:00-16:10  | 
 Сесія 2.  | 
| 
 15:00-16:30  | 
 Переговори: виробник - дистриб'ютор - рітейлер / Зал Бібліотека  | 
| 
 14:00-14:15  | 
 Споживчі вподобання при виборі кондитерських виробів – Кирило Єжов, директор з розвитку бізнесу, Kantar Україна  | 
| 
 14:15-14:35  | 
 Зерно пшениці та борошно пшеничне для кондитерських виробів. Особливі властивості. Внутрішній та зовнішній ринки – Дмитро Олександрович Жигунов, Д.т.н., проф., завідувач кафедри Технології зернових продуктів, хліба і кондитерських виробів ОНТУ  | 
| 
 14:35-14:45  | 
 Фруктові рішення для борошняних кондитерських виробів – Мирослава Татомир, комерційний директор «АГРАНА Фрут Україна»  | 
| 
 14:45- 14:55  | 
 Лауриновий жир Cebes Choco 15 від AAK, призначений для сполук з високим вмістом какао-інгредієнтів – Krzysztof Mielczarek, Customer Innovation Manager, AAK Poland  | 
| 
 14:55-15:05  | 
 Кондитерські жири: сучасні погляди на фізіологічну цінність – Тамара Тихонівна Носенко, завідувач кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів  | 
| 
 15:05-15:15  | 
 Обладнання для оздоровчих кондитерських виробів без використання цукру – Анатолій Пилипенко, технічний оглядач журналу «Світ Продуктів», Ігор Коваленко, конструктор компанії І2 FOODS  | 
| 
 15:15-15:25  | 
 Інновації у кондитерському устаткуванні – Вадим Горєлій, директор GVP Equipment Solutions  | 
| 
 15:25-15:40  | 
 Борошно з фундука – альтернатива пшеничному при виробництві борошняних кондитерських виробів – Ганна Коркач, д.т.н., професорка кафедри Технології зернових продуктів, хліба і кондитерських виробів ОНТУ  | 
| 
 15:40-15:50  | 
 Новини технічного регулювання у кондитерській галузі – Світлана Кохан, ведучий інженер відділу розробки та технічної перевірки стандартів ДП УкрНДНЦ  | 
| 
 15:50-16:00  | 
 Рішення кадрової політики, підбір та перекваліфікація, грантова допомога – Сергій Шилко, власник Технологічної академії талантів (ТАТфуд)  | 
| 
 16:00-16:15  | 
 Лотерея. Розіграш призів  | 
| 
 16:00- 17:00  | 
 Фуршет. Неформальне спілкування  |