Сучасні тенденції опорядження деревини

October 26, 2021
Киів, НУБіП України

21 жовтня 2021 року на кафедрі технологій та дизайну виробів з деревини в режимі онлайн відбулась Всеукраїнська науково-практична конференція «Сучасні тенденції опорядження деревини». Відкрила конференцію привітальним словом завідувач кафедри технологій та дизайну виробів з деревини Олена Пінчевська. Основною темою конференції був огляд перспектив розвитку сучасних лакофарбових покриттів для деревини.


Першим із доповіддю «Сучасні покриття для деревини» виступив керівник програми покриття ТОВ «Helios Україна» Віталій Тюлькін. Разом з колегами Олександром Тарасовим та Янезом Новаком спікери розказали про основний асортимент бренду Helios та технологічні особливості використання продукції.


Наступний спікер Віталій Щечка, технічний спеціаліст ТОВ «Kompozit» висвітлив проблематику при використання фарби для деревини та деревинно-композиційних матеріалів та шляхи покращення лакофарбових покриттів.

Окрім того, з доповідями виступили науково-педагогічні працівники кафедри технологій та дизайну виробів з деревини. Зокрема, висвітлено питання ефективності захисних матеріалів для деревинита контролю якості та надійності покриттів.

О. Баранова, ст. викладач кафедри технологій та
дизайну виробів з деревини
Ю Лакида, доцент кафедри технологій та
дизайну виробів з деревини

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook