Головою студентської організації факультету аграрного менеджменту обрано Олександру Козачук

30 вересня 2021 року

   30 вересня 2021 року на базі навчально-інформаційного порталу НУБіП України було проведеного голосування на посаду Голови студентскої організації факультету аграрного менеджменту. Відповідно до оголошеного конкурсу претендентом стала студентка 2 курсу спецільності "Менеджмент" Олександра Козачук.

   Нагадаємо, що студентська організація - це орган студентського самоврядування на факультеті. Він складається зі студентів факультету і може офіційно представляти позицію студентів в різних сферах освітньої діяльності колективу факультету. Студентська організація приймає активну участь в організації та проведенні різноманітних заходів, покликаних всебічно сприяти навчальній, науковій, громадській, спортивній та творчій активності студентів.

   Напередодні виборів Олександра Козачук представила свій план роботи на посаді Голови студентської організації, де окреслила основні напрямки роботи серед яких: допомога у самореалізації студентів і формування у них організаторських навичок, лідерських якостей; удосконалення навчально-виховного процесу, науково-дослідної роботи; зростання соціальної активності серед студентської молоді; забезпечення виховання духовності, культури студентів; організація дозвілля і побуту.

   За результатами онлайн голосування переважною більшістю голосів Олександра Козачук обрана на посаду Голови студентської організації факультету аграрного менеджменту. Бажаємо новообраній Голові СО ФАМ високих результатів діяльності та невичерпної енергії.
 
Лариса Карпенко,
заступник декана факультету
аграрного менеджменту

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook