Відкриті лекції на факультеті аграрного менеджменту проведено на високому професійному рівні

7 жовтня 2021 року

   Новий навчальний рік на факультеті аграрного менеджменту почався активно. Маючи минулорічний досвід, викладачі і студенти ефективно поєднували онлайн та офлайн заняття, повномасштабно використовували платформу elearn для кращого засвоєння матеріалу.

   Протягом вересня у відповідності до виконання наказу ректора «Про підвищення якості навчання в НУБіП України» та згідно затвердженого графіку проведення відкритих лекційних занять НПП факультету провели 7 відкритих лекцій для студентів спеціальностей менеджмент, маркетинг, правознавство, облік і оподаткування, економічна кібернетика та цифрова економіка.
   Дві лекції проведені доцентами кафедри економічної теорії, зокрема: 6 вересня д.е.н., доцентом Бутенко Вірою Михайлівною з дисципліни «Мікроекономіка» на тему «Попит, пропозиція, їх взаємодія» для студентів 2 курсу факультету інформаційних технологій, що навчаються за освітніми програмами «Економічна кібернетика» та «Цифрова економіка» (https://nubip.edu.ua/node/96817).
   29 вересня к.е.н., доцентом Коваль Оленою Миколаївною з дисципліни «Політекономія» англійською мовою на тему «Market and its models. Competition and pricing» для студентів  1 курсу економічного факультету, освітньої програми «Облік та оподаткування» https://nubip.edu.ua/node/98566 )">(https://nubip.edu.ua/node/98566).
   Відкриті лекції високо оцінили студенти та викладачі кафедри економічної теорії: завідувач кафедри, д.е.н., професор Талавиря М.П., доцент кафедри, к.е.н. Власенко Ю.Г., доцент кафедри, к.е.н. Болгарова Н.К., доцент кафедри, к.е.н. Пащенко О.В., доцент кафедри к.е.н. Гуща І.О.
   Дві лекції проведені НПП кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського. Так, 13 вересня к.е.н., доцент Драгнєва Наталія Іванівна провела лекцію з дисципліни «Система управління якістю в органах публічної влади» на тему: «Стандартизація як нормативна база системного управління якістю» для студентів 3 курсу факультету аграрного менеджменту (https://nubip.edu.ua/node/97532).
   14 вересня лекцію на тему «Управління виробничими процесами» з дисципліни «Логістичний менеджмент» для Магістрів 1 року навчання спеціальності «Маркетинг» провела д.е.н., професор Резнік Надія Петрівна (https://nubip.edu.ua/node/97620).
   Заняття були проведені на високому науковому і методичному рівні й одержали схвальні відгуки від студентів, завідувача кафедри, к.е.н., професора Балановської Т.І., к.е.н., доцентів кафедри Новака О.В., Гогулі О.П., Троян А.В., Гавриш О.М., к.е.н., старшого викладача Драмарецької К.П. та інших НПП кафедри.
   15 вересня на високому професійному рівні в онлайн форматі було проведено лекцію к.е.н., доцентом кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Гаврилюком Віталієм Петровичем. Студенти 3 курсу юридичного факультету, освітньої програми «Правознавство» активно ділилися власними ідеями під час заняття на тему «Обґрунтування проєкту» в рамках курсу «Основи бізнес проєктування» (https://nubip.edu.ua/node/97994). 
   23 вересня к.е.н., доцент кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності Міщенко Іван Анатолійович прочитав англійською мовою лекцію на тему «Strategy and planning, business negotiations» з дисципліни «Діловий протокол та ведення переговорів» для студентів 2 курсу факультету аграрного менеджменту спеціальності 073 «Менеджмент». Завідувач кафедри д.е.н., професор Луцяк В.В., НПП кафедри та студенти високо оцінили якість подачі матеріалу.
   29 вересня к.е.н., доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі Збарська Анна Василівна англійською мовою у дистанційному режимі провела відкриту лекцію для студентів 2 курсу факультету аграрного менеджменту спеціальності 073 «Менеджмент» з дисципліни «Маркетинг» на тему «Розуміння поведінки споживачів» (https://nubip.edu.ua/node/98537). 
   Відкриту лекцію відвідали викладачі кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі: завідувач кафедри, д.е.н., професор Буряк Р.І., заступник декана факультету аграрного менеджменту, доцент кафедри, к.е.н. Карпенко Л.Ф., професор кафедри, д.е.н. Збарський В.К., доцент кафедри, к.е.н. Барилович О.М., доцент кафедри, к.е.н. Нагорна О.В., доцент кафедри, к.е.н. Гераймович В.Л.; викладачі кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності: доцент кафедри, к.е.н. Гребеннікова А.А., доцент кафедри, к.е.н. Ралко О.С.; доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту, к.е.н. Свердан М.М. Всі присутні на лекції зазначили, що лектор володіє матеріалом на високому науковому рівні, вміє зацікавити та активізувати роботу студентів.
   Тож, НПП факультету аграрного менеджменту проводять лекційні та практичні заняття на високому професійному рівні, з використанням новітніх технологій, методів та прийомів унаочнення матеріалу, згідно останніх тенденцій.

Гребеннікова А.А.,
доцент, відповідальна за здійснення контролю за якістю прочитаних лекцій
від факультету аграрного менеджменту

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook