Відкрита лекція доцента кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі Збарської Анни Василівни

1 жовтня 2021 року
     29 вересня 2021 року доцентом кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі Збарською Анною Василівною у дистанційному режимі була проведена відкрита лекція для студентів ОС «Бакалавр» 2 року навчання спеціальності 073 «Менеджмент» з дисципліни «Маркетинг» на тему «Розуміння поведінки споживачів».
 

     Відкриту лекцію відвідали викладачі кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі: завідувач кафедри, д.е.н., професор Буряк Руслан Іванович, заступник декана факультету аграрного менеджменту, доцент кафедри, к.е.н. Карпенко Лариса Федорівна, професор кафедри, д.е.н. Збарський Василь Кузьмич, доцент кафедри, к.е.н. Барилович Олена Михайлівна, доцент кафедри, к.е.н. Нагорна Олена Вікторівна, доцент кафедри, к.е.н. Гераймович Віолета Леонтіївна; викладачі кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності: доцент кафедри, к.е.н. Гребеннікова Альона Анатоліївна, доцент кафедри, к.е.н. Ралко Олександра Сергіївна; доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту, к.е.н. Свердан Михайло Михайлович.
     Всі присутні на лекції зазначили, що проведена вона на високому рівні згідно навчального плану, з дотриманням логічного зв’язку із попереднім навчальним матеріалом та змістом споріднених дисциплін, є актуальною та сучасною; відмітили також високий науковий рівень володіння лектора матеріалом дисципліни та його уміння зацікавити та активізувати роботу студентів.

Олена Нагорна
доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook