День відкритих дверей на факультетi тваринництва та водних біоресурсів

2 жовтня 2021 року
     День відкритих дверей для учнів випускних класів загальноосвітніх навчальних закладів (шкіл, ліцеїв, гімназій) м. Києва, Київської області та всієї України відбувся на факультеті тваринництва та водних біоресурсів. Зустріч відбувалась на базі факультету та на відкритих трибунах спортивного комплексу Національного університету біоресурсів і природокористування України (НУБіП України).

     Після зустрічей з керівництвом Університету на загальноуніверситетському блоці програми, усі бажаючі мали змогу познайомитися з факультетом тваринництва та водних біоресурсів, поспілкуватися з представниками адміністрації, викладачами, студентами та отримати відповіді на питання, які їх цікавили. Учні випускних класів загальноосвітніх навчальних закладів ознайомилися з матеріально-технічною базою факультету, відвідали навчально-наукову лабораторію конярства, навчально-наукову лабораторію бджільництва, центр водних біоресурсів та аквакультури і інші навчальні лабораторії факультету.

     З вітальним словом і короткою інформацією про факультет до усіх присутніх звернувся декан факультету Руслан Кононенко, який у своєму виступі розповів про структуру факультету, його кадровий потенціал, представив усіх завідувачів кафедр та надав інформацію про кафедри. Він розповів про спеціальності, за якими здійснюється підготовка фахівців на факультеті, про переваги навчання у нашому Університеті та наголосив, що факультет є одним з кращих на території нашої країни, і студенти, які тут навчаються, теж найкращі.

     Декан факультету привітав усіх присутніх абітурієнтів, їх батьків та вчителів на цьому заході та коротко розповів про важливість вибору спеціальності на життєвому шляху кожного. Руслан Володимирович у своєму виступі зазначив, що факультет тваринництва та водних біоресурсів має потужну матеріально-технічну базу і кожен його випускник може стати видатною особистістю, але для цього потрібно лише одне – вчитися і працювати над собою.
     Майбутнім абітурієнтам було надано можливість подивитись короткий фільм про факультет, отримати необхідну інформацію про університет, про організацію навчального процесу, проживання у гуртожитку, культурне і спортивне життя студентів НУБіП України. Були надані змістовні відповіді на питання, поради, як краще підготуватися до зовнішнього незалежного оцінювання, до Олімпіади для вступу в університет, розповіли про перспективи спеціальностей «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» та «Водні біоресурси та аквакультура».

     День відкритих дверей завершився побажанням всім абітурієнтами вдалого складення зовнішнього незалежного оцінювання знань. Декан, викладачі, студенти факультету висловили надію зустрітися з присутніми абітурієнтами 1 вересня 2022 року вже у якості студентів факультету тваринництва та водних біоресурсів Національного університету біоресурсів і природокористування України!

Василь Бочков,
заступник декана факультету
тваринництва та водних біоресурсів

 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook