LISDEREVMASH 2021: майданчик для зустрічі фахівців деревообробної та лісової галузі

28 вересня 2021 року
Київ, Міжнародний виставковий центр

28 вересня на території МВЦ розпочала свою роботу 20-та Міжнародна виставка технологій для лісового господарства, деревообробної та меблевої промисловості LISDEREVMASH 2021.

Директор ННІ Лісового та садово-паркового господарства Петро Лакида, голова Товариства лісівників України Юрій Марчук, президент асоціації «Меблідеревпром» Юрій Медведєв прийняли участь у офіційному відкритті виставки, адже саме наш університет є провідним вузом з підготовки кадрів для лісової та деревообробної промисловості. Разом з організатором виставки Ігорем Мельником була перерізана червона стрічка і виставка розпачала свою роботу.

Також в 1-й день відбувся міжнародний круглий стіл «Актуальні проблеми попередження та гасіння лісових пожеж в умовах змін клімату». На круглому столі було представлено доповідь Йоганна Георга Голдаммера, директора Глобального центру моніторингу пожеж (м. Фрайбург, Німеччина) на тему: "Принципи координованого управління пожежами у лісах, на сільськогосподарських землях та в природних ландшафтах навколо населених пунктів". Зібцев С.В., проф. кафедри лісівництва, завідувач лабораторії лісової пірології, НУБіП України виступив з дововіддю:Гонтарук М. П., начальник Відділу охорони і захисту лісів, Державне агентство лісових ресурсів України виступив із доповіддю "Діяльність Державного агентства лісових ресурсів України в напрямку удосконалення системи охорони лісів від пожеж". Директор ДП «Остерський військовий лісгосп» В.Б. Брайко представив досвід ДП «Остерський військовий лісгосп» у попередженні та гасінні лісових пожеж.

Вже багато років за ініціативи організаторів виставки НУБіП України кафедра технологій та дизайну виробів з деревини представляє свої навчальні та наукові здобутки. На кожній виставці на протязі цілого тижня викладачі та студенти кафедри працюють на стенді та приймають участь у заходах виставки.

Ми щиро дякуємо за фінансову та організаційну підтримку заходу організаторам виставки Ігорю Мельнику, Ользі Кулініч та Інні Лозовій!
Виставка продовжує свою роботу і кафедра технологій та дизайну виробів з деревини запрошує на свій стенд !

 

О. Баранова, ст. викладач кафедри технологій та
дизайну виробів з деревини
Ю. Лакида, доцент кафедри технологій та
дизайну виробів з деревини

О. Сошенський, доцент кафедри лісівництва

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook