Анна Литвин: Мій вибір – спеціальність «Облік і оподаткування» (Облік і аудит)

23 липня 2021 року
  • Розкажіть про себе.

Аня Литвин, родом з міста Прилуки, закінчила випускний клас Прилуцької Гімназії №1 ім. Георгія Вороного. Планую навчатися за спеціальністю «Облік і оподаткування» в НУБіП України, переконана, що отримаю найкращу базу знань для самореалізації та майбутньої роботи за фахом.

  • Звідки дізналися про НУБіП?

— На старших курсах університету навчаються мої друзі, вони задоволені, що обрали саме цей університет. Мені сподобалось те, що в НУБіП постійно вирує життя, після цікавих лекцій та занять в гарно обладнаних аудиторіях студенти займаються у спортивних секціях, творчих колективах, гуртках з фаху. Крім того, за бажанням, кожен може взяти участь у програмах академічних обмінів із кращими університетами Європи та США.

  • Що стало вирішальним у виборі спеціальності «Облік і оподаткування» (освітньої програми «Облік і аудит»)?

— Хочу продовжити династію обліковців в своїй сім’ї. Моя мама і дві рідні тітки – бухгалтери, бабуся – податківець, всі вони яскраві, успішні люди, які багато чого досягли у житті.
  Мене особисто приваблює професія аудитора. Вважаю, що пошук помилок у фінансовій документації подібний роботі ювеліра: кожна цифра та документ переглядається майже як під мікроскопом, і зрозуміло, що, коли шукаєш порушення правил, треба ідеально в цих правилах розбиратися, моніторити спеціалізовані видання, щоб нічого не пропустити.
   Крім того, я обожнюю подорожувати і для мене ідеальним місцем роботи стане або аудиторська компанія, або фірма з великою кількістю філій.

  • Які маєте мрії та захоплення?

— У кожної людини є мрія, іноді декілька. Наша уява малює їх нам, змушуючи весь час рухатися вперед. З самого дитинства я захоплююсь і професійно займаюсь східними та сучасними танцями, постійно беру участь у творчих заходах, мрію стати учасницею Міжнародного фестивалю художньої творчості «Голосіївська весна» на базі НУБіП України.
   Мрію опанувати професії обліковця та аудитора, досягти високого рівня професіоналізму, стати затребуваним фахівцем на міжнародному ринку праці і приносити користь нашій країні!


Розмову вела Людмила Мельянкова,
доцент кафедри обліку і оподаткування

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook