Розширене засідання ректорату

13 квітня 2021, 10:00
Онлайн


ПОРЯДОК ДЕННИЙ

онлайн-засідання ректорату
13 квітня 2021 року, о 10:00

 

  1. Про стан профорієнтаційної роботи, хід проходження I туру Всеукраїнських олімпіад НУБіП України для вступників. Доповідає проректор з науково-педагогічної роботи Шинкарук Василь Дмитрович.
  2. Про проведення літньої екзаменаційної сесії 2020-2021 н.р. в умовах карантинних обмежень та внесення змін до графіка освітнього процесу на 2 семестр 2020-2021 н.р. Доповідає проректор з науково-педагогічної роботи Шинкарук Василь Дмитрович.
  3. Про стан надходжень коштів до спеціального фонду за виконання досліджень та розробок. Доповідає проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Кондратюк Вадим Миколайович.
  4. Про проведення дня відкритих дверей. Доповідає директор навчально-наукового центру виховної роботи та соціального розвитку Ржевський Геннадій Миколайович.
  5. Про оплату за навчання у II семестрі 2020-2021 р. Доповідають: проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Ткачук Вадим Анатолійович, декан економічного факультету Діброва Анатолій Дмитрович, декан факультету інформаційних технологій Глазунова Олена Григорівна, декан механіко-технологічного факультету Братішко Вячеслав Вячеславович, директор ННІ неперервної освіти і туризму Ковальова Олена Вікторівна, завідувач кафедри військової підготовки Есаулов Анатолій Олексійович.
  6. Про надання дозволу на передачу в оренду. Доповідає начальник планово-фінансового відділу Бронін Олег Володимирович.
  7. Про поточні завдання Університету, завершення навчального року. Доповідає ректор Ніколаєнко Станіслав Миколайович.
     

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook