Тримаємо руку на пульсі: оновлюємо матеріально-технічну базу факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК

19 березня 2021 року
     В рамках щорічної планової закупівлі лабораторних приладів та обладнання для освітнього процесу, що проходять під постійним контролем ректора університету Станіслава Ніколаєнка та проректора з навчальної і виховної роботи Сергія Кваші, було закуплено та передано для студентів та викладачів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК новітнє обладнання для так званої "молекулярної кухні" на суму понад 300 тисяч гривень.

 

    На факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК в лабораторії кафедри технології м'ясних, рибних та морепродуктів представниками компанії ТОВ  "Добробут-Плюс-Україна", комерційним директором Наталією Брук, ведучим менеджером Анною Філатовою було проведено майстер-клас на тему: «Інноваційна смарт-кухня» з вивчення функцій та можливостей смарт-робота з наступною дегустацією приготовлених готових страв.

    ТОВ  "Добробут-Плюс-Україна" офіційний дистриб’ютор Thermomix в Україні. Компанія заснова у 2017 році і представляє в Україні найкращого кулінарного робота в світі.  Thermomix є частиною родини Vorwerk – великої міжнародної групи компаній з більш ніж 135-річною історією та репутацією високоякісних, інноваційних продуктів.

    Thermomix TM6 від Vorwerk призначений виконувати наступні функції: зважувати, змішувати, подрібнювати, розмелювати, збивати, емульгувати, замішувати, варити, готувати на пару, надавати стравам аромату смаження. Також призначений для підсмажування м’яса, обсмажування овочів, виконує функцію ферментації для приготування йогуртів, сиру, підігріває соуси, супи, дитяче харчування, молоко до оптимальної температури, має нову функцію Су-від для приготування м’яса та риби.

  

 

   Thermomix включає в себе новітні інноваційні технології, полегшуючи приготування смачних страв, розкриває свої креативні здібності на кухні за допомогою більше 20 різних функцій.

   Завдяки вбудованому збільшеному дисплею із високоякісним зображенням, зручний інтерфейс і рекомендації щодо рецептів допомагають дуже просто створити найкращі домашні страви.

 

 

 

    Вбудовані Wi-Fi і Cookidoo (величезна бібліотека рецептів) надихають щоденно готувати із більш ніж 40 тис. рецептів, створених і зібраних по всьому світу; надають покроковий опис кожного рецепту, гарантуючи чудові результати: вибравши відео, можна отримати інструкцію в процесі приготування страви, зокрема, роз’яснення складних етапів. Відео можна будь-коли запускати або призупиняти. Не потрібно зупиняти відтворення або перемотувати відео назад, тому що наступний крок відтворюється, коли Thermomix завершує приготування інгредієнтів для поточного.

    За допомогою сучасного кулінарного смарт-робота, студенти-харчовики отримають можливість здійснювати приготування сучасних здорових страв для правильного харчування людей.

 

     Основний девіз харчовика: "Готуємо страви з розумом та серцем!".

     Майстер-клас видався досить цікавим і дуже пізнавальним.

    Висловлюємо щиру вдячність ректорату, зокрема ректору Станіславу Ніколаєнку та проректору з навчальної і виховної роботи Сергію Кваші, за постійне покращення матеріально-технічної бази факультету та можливість студентам та викладачам "йти в ногу із сучасними технологіями харчування".

Юлія Крижова,
доцент кафедри технології м'ясних,
рибних та морепродуктів

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook