Майбутня герпетологиня Катерина Литвиненко: «Обрала саме НУБіП України, оскільки для себе твердо вирішила пов'язати своє життя із професією лікаря ветеринарної медицини»

21 лютого 2021 року
  • Розкажіть трішки про себе.

     — Мене звати Катерина Литвиненко. Я навчаюсь в онлайн-школі, живу в Києві.

 

  • Чому Ви віддали перевагу навчанню саме в НУБіП України?

     — Обрала саме НУБіП України, оскільки для себе я твердо вирішила пов'язати своє життя із професією лікаря ветеринарної медицини і це єдиний університет в Києві, в якому готують таких спеціалістів.

  • Що стало вирішальним у виборі спеціальності "Ветеринарна медицина"?

     — З дитинства мріяла працювати з тваринами та допомагати їм. Я відвідувала різні курси з ветеринарії, у тому числі КПДЮ. Крім того, маю багато друзів, які вже навчаються на ветеринарному факультеті, від яких чула лише позитивні відгуки.

  • Катерино, чим Ви займаєтесь поза навчанням? Чи є у Вас хобі, яким Ви пишаєтесь?

     — Моє найбільше досягнення - це два роки роботи помічником у ветеринарній клініці, де маю змогу вчитися правильному поводженню із тваринами, набиратися досвіду, спостерігаючи за операціями та розвиватися у професійному напрямку, отримуючи нові знання. Я тримаю своїх екзотичних тварин, знаю, як забезпечити необхідні умови для їх утримання та догляду за ними, а також вмію правильно з ними поводитися, саме тому в майбутньому я б хотіла займатися герпетологією.

  • Про що Ви мрієте?

     — Паралельно з навчанням, планую продовжувати працювати помічником ветеринарного лікаря, щоб у майбутньому відкрити власну ветеринарну лікарню, яка буде спеціалізуватися на лікуванні екзотичних тварин.

  • Катерино, бажаю Вам успіху при складанні ЗНО і з нетерпінням чекаю в лавах студентів факультету ветеринарної медицини! Разом докладемо всіх зусиль, щоб Ваша мрія про вузьку спеціальність - герпетологію - стала реальністю!

 

Розмову провела асистент кафедри
ветеринарної гігієни ім. проф. А.К. Скороходька
Валерія Юстинюк

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook