Вступ 2021: зустріч з головами предметних екзаменаційних та фахових атестаційних комісій

29 січня 2021 року
     Приймальна комісія продовжує плідну роботу з підготовки проведення вступної кампанії 2021 року. Під керівництвом ректора університету Станіслава Ніколаєнка відбулась онлайн-зустріч із головами предметних екзаменаційних та фахових атестаційних комісій.

     Станіслав Миколайович акцентував увагу на викликах, які постали перед вступниками 2021 року та наголосив на виваженому і обґрунтованому підході щодо проведення профорієнтаційної роботи, яка є одним з провідних чинників успішної вступної кампанії.

  

     Перший проректор Ігор Ібатуллін окреслив основні завдання щодо правильної організації та проведення вступних іспитів: забезпечення спокійної та доброзичливої атмосфери, надання можливості вступникам самостійно, найбільш повно виявити рівень своїх знань і умінь.

     Більш детально про особливості складання екзаменаційних білетів, тестових завдань та критеріїв оцінювання відповідей вступників у своєму виступі розповів заступник відповідального секретаря Приймальної комісії Сергій Ковалевський. Відповідно до Положення про Приймальну комісію НУБіП України, програми вступних випробувань повинні бути затверджені та оприлюднені на веб-сторінці університету не пізніше ніж за три місяці до початку прийому документів, щоб вступники мали можливість якісно підготуватись до складання вступних іспитів для здобуття ОС «Бакалавр» або ж ОС «Магістр».


Бажаємо усім міцного здоров’я та плідної співпраці!


Оксана Гончарук,
заступник відповідального секретаря
приймальної комісії

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook