Ректорат: розпочинаємо співбесіди з керівниками структурних підрозділів

11 січня 2021 року
     11 січня 2021 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату, присвячена плануванню роботи на поточний тиждень та актуальним питанням діяльності університету.

 

     Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша доповів про призначення стипендій студентам, процес акредитації спеціальностей Нутрициологія, Психологія, Міжнародні відносини. До 15 січня вносимо конкурсні пропозиції набору-2021.

 

     Учений секретар Оксана Барановська проінформувала про розклад проведення співбесід з керівниками структурних підрозділів.
    Директор студентського містечка Сергій Стецюк закцентував на постачанні нових меблів для гуртожитків, які вже завезені в кампус і будуть розподілені по кімнатах.

     Голова профспілки студентів і аспірантів Олексій Мельник проінформував про звернення до міністра освіти і науки щодо перегляду розміру студентських стипендій та збільшення охоплення. Аналогічні листи на підтримку планують направити й профспілки інших закладів вищої освіти.
     Голова профспілки співробітників Ростислав Тарасенко зупинився на бюджеті та плануванні надання матеріальної допомоги в 2021 році.

     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук проінформував про залучення іноземців на підготовче відділення.
     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про початок роботи у спортивному залі, перебіг ремонтних робіт в гуртожитку №11.

     Перший проректор Ігор Ібатуллін повідомив про засідання експертної ради міністерства освіти і науки щодо результатів розгляду наукових проектів 15 січня, ситуацію з державними закупівлями в 2021 році.

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Сьогодні розпочинається цикл співбесід з керівниками структурних підрозділів, які покликані підвищити ефективність їхньої діяльності, систематизувати плани на 2021 рік, акцентувати увагу на кадровій ситуації, наборі 2021 тощо. Ще одним важливим завданням тижня залишається формування звітів про діяльність в 2020 році, подача її до відповідних установ. Вадиму Ткачуку доручено контролювати бюджет університету на поточний рік, провести ґрунтовний аналіз ситуації з виплатою заробітної плати, розглянути стан сплати за навчання та проживання в гуртожитках, внести відповідні пропозиції корегування цін у зв’язку з підняттям тарифів. Валерію Іщенку – оновити план ремонтних робіт на 2021 рік і розробити два його варіанти: від потреби і за наявністю фінансування, продовжити ремонтні роботи в гуртожитках 8, 9, 11, встановлення вікон, навчальних корпусах 4 (дах, вхідна група) та 11, розробити сувенірний набір з атрибутикою університету. Сергію Стецюку – провести ретельний аналіз процедури виселення магістрів, які завершили навчання, продовжити ремонти в кімнатах для першокурсників. Ігорю Ібатулліну – супроводжувати акредитацію освітньо-наукових програм, спланувати нараду щодо діяльності в 2020 році та планах на весняні польові роботи в навально-дослідних господарствах, розглянути публікаційну активність науково-педагогічних працівників в минулому році. Сергію Кваші – узагальнити досвід найкращих практик дистанційного навчання, оновити і доповнити електронні навчальні курси на навчальному порталі elearn, внести пропозиції щодо унормування ставок по структурним підрозділам відповідно до контингенту студентів, розробити історичний фотокалендар університету, внести пропозиції з придбання навчально-лабораторного обладнання на поточний рік. Також прийнято рішення наприкінці січня провести традиційну нараду із завідувачами кафедр, організацію якою покладено на проректора Сергія Квашу.

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook