Вітання декана факультету Василя Шинкарука з новорічними святами

31 грудня 2020 року

Дорога факультетська родино!

 

Сердечно вітаю з Новим роком і Різдвом Христовим!

Нехай у ці святкові дні оселя кожного з вас наповниться любовʼю, надією і Божим благословенням! Нехай навколо панує затишна аура родинного тепла й чудового зимового настрою!

Через пандемію коронавірусу 2020 рік був роком випробовувань, ми вчилися жити в інших умовах, відповідати на виклики, демонстрували здатність удосконалюватися, переосмислили важливість живого спілкування, переоцінили можливість вільно і без суєти та переживань мандрувати світом. Однак ми гідно відповіли на цей виклик, працюючи онлайн, репрезентуючи наукові доробки в рейтингових журналах, дбаючи про імідж факультету на всіх рівнях. Дякую кожному з Вас за працю, старанність і присвяту гуманітарно-педагогічному факультету та НУБіП України.

Нехай 2021 рік стане роком здійснення мрій та світлих сподівань!

Нехай світло Різдвяних і новорічних свят сповнить ваші домівки добром, затишком і любов’ю. Даруйте радість своїм рідним і близьким, дбаймо один про одного, бережімо себе та рідних. Міцного здоровʼя, оптимізму й віри, нових сил для нових наукових звершень, творчих успіхів і натхнення для втілення задуманого.

З Новим роком!
Христос народився! – Славімо Його!

 

З пошануванням
Декан гуманітарно-педагогічного факультету                                                    Василь ШИНКАРУК

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook