Засідання оперативної групи: розглянуто питання пов'язані з аналізом запобіганню поширенню короновірусної хвороби COVID-19 в колективі університету

30 жовтня 2020 року
     В останній робочий день жовтня 2020 р. відбулося чергове восьме засідання оперативної групи університету з метою розгляду окремих питань пов'язаних з аналізом запобіганню поширенню короновірусної хвороби COVID-19 в колективі університету.

     З вступним словом до членів оперативного штабу звернувся проректор з навчальної та виховної роботи Сергій Кваша, який зазначив, що в університеті продовжує відбуватися щоденний моніторинг станом здоров'я студентського колективу, колективу науково-педагогічних працівників та співробітників університету. Система моніторингу побудована на аналізі стану захворювання в студентському містечку, а також інформація по науково-педагогічним працівникам, що зводиться щоденно в єдину університетську на пошті [email protected]. Облік який ведеться офісом проректора з навчальної та виховної роботи.

     В порядку денному в роботі комісії також розглядалося питання, щодо правил поховання в умовах COVID-19, адже в університеті впродовж нинішнього тижня сталося велике горе – біда внаслідок тривалої хвороби померлав віці 62 роки, начальник відділу працевлаштування та видачі дипломів про освіту Жуковська Л.М. В зв'язку в вищенаведеною обставиною, комісія розглянула всі складові процеси організації похорону, визначила всі необхідні чинники, які треба організувати при подібних трагічних подіях та надання відповідних рекомендацій рідним. Комісія винесла свої рекомендації, вони розміщені в додатках до рішення комісії зокрема на сайті університету в рубриці «Карантин, офіційні документи та відповідних роз'яснень».

     Комісія також розглянула стан забезпечення частини хворих, матеріальною допомогою. Співробітники університету, студенти які хворіли, мають обов'язково надати скан-копію довідки про проведення полімеразно ланцюгової реакції (ПЛР) та надати відповідно сервіс таких документів імуноферментного аналізу (ІФА). Комісія продовжує свою роботу з метою щоденного моніторингу санітарно-епідеміологічного стану в гуртожитках на робочих місцях, в аудиторіях та звертається до всього колективу університету з проханням чітко дотримуватись відповідних вимог, які на сьогодні зазначені у звернені головного санітарного лікаря України.

Комісія рекомендує всім членам колективу бути уважними до себе та до своїх оточуючих!


 Сергій Кваша,
проректор з навчальної та виховної роботи

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook