В університеті провели масову дезінфекцію корпусів

18 вересня 2020 року
     Перший, чотиритижневий етап осіннього семестру нового навчального року для 2-4-х курсів денної форми навчання завершився: студенти старших курсів виїхали для проходження практик у господарстві, а решта переходить на дистанційну освіту. Першокурсники ж до занять ще не пристцпили і з'явилися можливість провести в корпусах та гуртожитках санітарний обробіток.

     Бригада господарського відділу, споряджена у відповідні костюми і забеспечена необхідними препаратами, приступила сьогодні до роботи з дизенфекції корпусів аби уникнути вірогідного зараження COVID-19, адже серед студенського поповненя чимало жителів карантинних червоних зон.

  

     Розпочали дезинфекцію з усіх 6-ти блоків корпусів 12 та 12а, а далі переміщатимуться по ходу виконання. Вони використовують дезинфікуючий засіб – Жавель-Клейд, яким обробляються лекційні аудиторії, холи, коридори, місця загального користування – словом усе, де тривав навчальний процес і, де за кілька днів, приступлять до занять студенти першого курсу, говорить начальник господарського відділу Василь Галінський. Для ефективної дії на 12 літрів води вистачає 8 таблеток препарату.

  

  

  

     У кампусі санітарний обробіток в кімнатах проводять, за словами директора студмістечка Сергія Стецюка, власними силами.

Анастасія Василевська
 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook