Юлія Стахів обирає НУБіП і спеціальність 193 Геодезія та землеустрій!

29 липня 2020 року
     Сьогодні ми знайомимо читача з 17-ти річною Юлією Стахів, яка проживає у селі Вишеньки, що у передмісті Києва. Вона закінчила Гнідинську загальноосвітню школу імені Петра Яцика, любить подорожувати та активно проводити час, грати в баскетбол. А ще обожнює долати великі дистанції на велосипеді.

  • Звідки дізнались про НУБіП України?

     – Коли я навчалася у 10 класі, до нас у школу завітали представники НУБіП та запросили на День відкритий дверей. Мені сподобалася ця зустріч, а розповідь про Університет та професію землевпорядника надихнули мене спробувати свої сили. Прийшовши додому я поділилася враженнями з батьками. Вони свого часу також закінчили цей навчальний заклад! Через деякий час ми з подругою завітали на День відкритих дверей, де все сподобалося й вразило. Тоді вже не було питань, де саме я буду навчатися після закінчення школи.

  • Яку спеціальність ти обрала?

     – В цьому році я закінчила школу і планую вступати в НУБіП України на спеціальність 193 Геодезія та землеустрій. Вважаю, що саме ця професія буде актуальною в будь-який час. Вона дуже цікава, різнопланова. А освітній процес передбачає не тільки лекції, лабораторні, практичні заняття, а й ще навчання поза межами аудиторій. Саме це спонукало мене обрати цю спеціальність. Крім того, я брала участь у предметних Олімпіадах, що проводилися в НУБіП.

  • Про що мрієш у майбутньому?

     – У майбутньому мрію стати хорошим фахівцем-землевпорядником, а також відвідати багато країн. І щоб у кожному куточку нашої країни був мир.

  • Щиро дякую за інтерв’ю. Щасти при вступі та у навчанні!

Розмову провела доцент кафедри геоінформатики
і аерокосмічних досліджень Землі
Антоніна Москаленко

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook