Завершальний акорд студентів-харчовиків: захист дипломних проєктів бакалавра

25 червня 2020 року
     Цьогоріч проведення фахової атестації випускників ОС «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології» відбувалося у відповідності до «Тимчасового порядку дистанційної роботи екзаменаційних комісій у Національному університеті біоресурсів і природокористування України у 2019/2020 н. р. в умовах карантину» з 15 по 22 червня.

     Головою комісії призначено Людмилу Дерев’янко - професора кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів, доктора біологічних наук, старшого наукового співробітника.   

     Для організації дистанційної роботи ЕК деканатом, кафедрами розроблено та затверджено з головою комісії розклад роботи ЕК, склад якої було розміщено на офіційній вебсторінці факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК.
     Щоранку начальник навчального відділу Оксана Зазимко та декан факультету Лариса Баль-Прилипко звертались до наших майбутніх випускників з настановами і побажаннями, надаючи цінні і корисні поради!!!

     Під час захисту дипломних проєктів члени ЕК заслуховували доповіді здобувачів вищої освіти, які супроводжувалися їх презентацією в програмі Cisco Webex meeting.

     Тематика дипломних робіт бакалавра була актуальною, різнобічною і пов’язаною із сучасними напрямами роботи м‘ясо та рибопереробної галузі.

 

     Члени Екзаменаційної комісії залишилися задоволеними ґрунтовними доповідями наших студентів та побажали майбутнім випускникам ОС «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології» продовжити навчання у магістратурі НУБіП України!!!

Анастасія Іванюта,
асистент кафедри технології
м'ясних, рибних та морепродуктів

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook